1ª DIVISIÓ ESTATAL (JORN. 9): VILAFRANCA 7 - MATARÓ 0

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí Vilafranca es situa líder després de golejar al Mataró per 7 a 0
.
El partit de la jornada, el derbi entre primer i segon, el matx entre dos dels equips més forts de Primera Estatal va durar set minuts. La novena jornada va obrir-se amb una insultant golejada del CP Vilafranca davant d’un CH Mataró que es presentava líder i que es va veure sorprès en els primers minuts amb un 3-0 al qual ja no va poder sobreposar-se.
.
En tretze segons de diferència, al minut 3, Joan Vázquez va obrir la llauna i va posar un 2-0 al marcador. El primer va arribar després d’una magistral internada i passada per banda dreta de Xavi Caldú que el jove vilafranquí va rematar a l’aire des de dins de l’àrea. Sense temps de reacció i seguint el vendaval ofensiu només treure de centre, una combinació local va acabar amb el segon de Vázquez. El pal va interposar-se en el hat trick del vilafranquí al minut 7 en un llançament de penal, però un després, va esmenar l’error al rematar una bola que Sebas Moreno, després d’una jugada personal, li va deixar en safata per fer el 3-0.
.
Acció d'atac del CP Vilafranca
El què a priori havia de ser un partit disputat, ja s’havia sentenciat en aquests minuts inicials. Però a la primera part encara van arribar més gols. Joan Muntané va fer el quart després d’una jugada amb combinació amb Caldú, on el sadurninenc va arraconar tota la defensa per deixar el camí lliure a l’igualadí. El 5-0 va suposar el quart gol de Joan Vázquez, qui després d’un llançament del Mataró, va recollir el rebot per velocitat i al veure la sortida de porteria de Jordi Esteve va picar-la per enviar la bola al fons de la xarxa. A quatre minuts pel descans, Xavier Pastor va veure una tarja blava i Xavi Caldú no va desaprofitar la falta directa per posar el 6-0 amb què es va arribar al descans.
.
Ocasió de Xavi Caldú
Als dos minuts de la segona els àrbitres van xiular un penal a favor del CP Vilafranca perquè Caldú posés el definitiu 7-0, en el seu segon gol de la nit. A partir d’aquí el ritme dels locals va baixar, però sense deixar de ser lluït van fer gaudir a la bona entrada que hi va haver a la Poliesportiva. El Mataró va tenir poques ocasions, les més perilloses van arribar de la mà d’Eric Florenza a bola aturada. L’encert durant tot el partit d’Oriol Bargalló li va neutralitzar la falta acumulativa dels locals i a pocs minuts del final un penal. El partit va tancar-se amb una falta directa després de la segona blava a Pastor, que Joan Muntané va enviar per sobre la porteria d’un desafortunat Esteve.
.
Oriol Bargalló aturant un penal al Mataró
Els engranatges dels de Jordi Garcia ja comencen a rutllar i l’equip va sumar la tercera golejada consecutiva que els ha valgut ser líders i acostar-se a la Copa del Príncep de Cerceda del proper 16 i 17 de febrer. El proper partit serà el dissabte 19 de gener a les 20:45h davant el Raspeig a terres alacantines.
.
CP VILAFRANCA (7) : Oriol Bargalló – Jordi Esteva – Xavi Caldú– Joan Vázquez – Sebas Moreno – Joan Vázquez [5 inicial] Sito Exposito – Joan Muntané– Oriol Borràs – Enric Martí – Xus Fernández
.
CH MATARÓ (0) : Jordi Esteve – Xavier Pastor –Eric Florenza – Adam Puig – Miguel Ángel Sánchez [5 inicial] Aniol Mangas – Pol Castellví – Eric Serra – Oriol Pujol – Marc Pou
.
Gols: 1 – 0 Joan Vázquez 3’02” / 2 – 0 Joan Vázquez 3’15” / 3 – 0 Joan Vázquez 7’45” / 4 – 0 Joan Muntané 8’12” / 5 – 0 Joan Vázquez 18’03 / 6 – 0 Xavi Caldú (fd) 20’57” / 7 – 0 Xavi Caldú (p) 26’07”