OK LLIGA 2012-13 (JORN. 13) VENDRELL 4 - ST. FELIU DE CODINES 1

Font: Premsa CE Vendrell

El Moritz CE Vendrell guanya 4 a 1 al Sant Feliu

Alineacions

MORITZ CE VENDRELL: Roger Molina (porter), Àngel Rodríguez, Jepi Selva, Xavi Costa i Eloi Albesa –cinc inicial-, Óscar Ruiz, Lluís Ferrer, Xavi Barroso, Jordi Aragonès i Gerard Camps (porter).

FERGO AISA SANT FELIU: Jordi Garcia (porter), Marc Vila, Josep Ramon Altayo, Roger Valls, Jassel Oller –cinc inicial-, Marc Fajas, Xavier Rubio, Jordi Casabayó, Tirso Gómez  i Pere Turon (porter).

Gols
1-0 (19') Jepi Selva; 1- 1 (31') Josep Ramon Altayo; 2-1 (33') Xavi Costa; 3-1 (44') Jepi Selva, i 4-1 (45') Eloi Albesa, de falta directa.

Faltes: 10 / 22

Targetes: Xavi Costa (29').

Àrbitres: De La Hera i Castellnou.

Primera part amb jugades d'atac constants per part dels dos equips. Al minut 3 el Vendrell ja hagués pogut encetar el marcador amb un penal a favor, però Jordi Garcia va aturar l'execució de Xavi Barroso. Tant el Vendrell com el Vendrell anaven tenint ocasions clares, però el gol no acabava d'arribar. Al minut 11, va ser el Sant Feliu que va tenir l'ocasió de marcar de penal, però Roger Molina va aturar el xut de Jassel Oller. Al minut 14, nou penal a favor del Vendrell, però Òscar Ruiz tampoc va poder superar Jordi Garcia.  Al minut 19, finalment, Jepi Selva va fer l'1 a 0. I a falta de 5 minuts per al descans el Sant Feliu ja va acumular la novena falta. I al minut 21 ja va caure la desena falta del Sant Feliu, però Eloi Albesa no va poder superar Jordi Garcia en l'execució de la directa consegüent i amb l'1 a 0 es va arribar a la mitja part.

La segona part es va iniciar amb més control i jugades d'atac més llargues. En aquest segon temps va jugar Gerard Camps de porter.Al minut 29, Xavi Costa va rebre una targeta blava i Gerard Camps va aturar la falta directa executada per Marc Vila. Al minut 31, Josep Ramon Altayo va marcar l'1 a 1. Al minut 33, Xavi Costa va tornar a avançar el Vendrell en el marcador. En aquests moments, el partit es va animar i al minut 35 el Sant Feliu va acumular la quinzena falta, però Jepi Selva no va poder superar Jordi Garcia amb una execució de falta directa amb la pilota alçada. Al minut 40, el Vendrell va acumular la novena falta. Després d'uns minuts d'incertesa per al Vendrell, al minut 44, Jepi Selva va fer el 3 a 1 amb una gran jugada personal. Al minut 45, el Sant Feliu va fer la vintena falta i Eloi Albesa va fer el 4 a 1 amb la falta directa consegüent. Al minut 46, el Vendrell va fer la desena falta, però Josep Ramon Altayo no va estar encertat en l'execució de la falta directa. El partit va finalitzar amb el resultat de 4 a 1 que suposa una important victòria per al Vendrell per mantenir les aspiracions de classificació per a la fase final de la Copa.

El proper dissabte 12 de gener, a les 17.15 h, el Moritz CE Vendrell jugarà a la pista de l'Alcoi.