31 de gen. 2013

OK LLIGA 2102-13 (JORN. 15): SHUM 3 - VOLTREGÀ 3

Font: Premsa SHUM

Empat i fora del descens!

  • El SHUM Grupo Maestre ha pogut empatar un partit que s’havia posat coll amunt
  • L’empat i les derrotes de Sant Feliu i Calafell fan que els maçanetencs acabin la primera volta fora del descens.
Crònica:

El Voltregà necessitava guanyar avui a Maçanet per anar a la Copa del Rei i el SHUM Grupo Maestre volia els tres punts per sortir del descens. Després d’un partit vibrant, ambdós equips s’han repartit els punts. Cap dels dos equips marxa content cap a casa però el greuge podria haver estat major si els gols de Navarro i Bartrés no haguessin establert l’empat definitiu. Amb aquest punt, els homes d’Iván Sanz acaben la primera volta fora de les places de descens.

Un empat. Aquest ha estat el resultat final d’un partit vibrant i que es pot interpretar amb dues cares. La negativa si es contempla que el SHUM Grupo Maestre ha pogut aconseguir la victòria després d’avançar-se al marcador al minut 18 amb una bona acció de Marc Roca, rematant una pilota aèria dins l’àrea. I més si es recorda que, ja amb l’empat establert i a manca de tres segons pel final, Marc Navarro ha enviat la pilota al travesser. Per contra, el punt aconseguit avui es pot interpretar de forma positiva fent un cop d’ull a la classificació. Gràcies a la derrota del Sant Feliu de Codines contra el Noia Freixenet, els maçanetencs surten de les posicions de descens just en l’equador de la lliga.

L’afició del Voltregà s’ha desplaçat en massa avui per veure si el seu equip s’imposava i aconseguia classificar-se per la Copa del Rei. No ho han aconseguit, però ambdues aficions s’han entregat en un partit emocionant, que ha tingut moments claus. Xevi Armengol ha estat l’autor dels tres gols del Voltregà i els dos primers els ha fet de penal. Han estat dos dianes que han molt mal al conjunt arlequinat ja que han arribat poc abans del descans (m.23) i just després (m.26).

Tot i estar ferit de mort, els homes d’Iván Sanz han pogut remuntar gràcies a l’encert de Marc Navarro en el llançament d’una falta directa (m.44) i un xut llunyà de Jordi Bartrés (m.45) que ha entrat per l’escaire del veterà porter Roger Torelló. El SHUM podria haver acabat guanyant si la pilota que Marc Navarro ha enviat al travesser quan només quedaven tres segons hagués entrat a porteria.

Fitxa.

SHUM Grupo Maestre: Willy Domínguez (p), Ruben Fernández, Jordi Bartrés, Albert Soler i Marc Navarro (cinc inicial); Marc Roca, Jordi Galán i David Gelmà.

Club Patí Voltregà: Roger Torelló (p), Xavi Lladó, Xevi Armengol, Juli Anguita i Jaume Molas (cinc inicial); Eric Vargas i Albert Grau.

Gols (3-3): 1-0, m.18, Marc Roca; 1-1, m.23, Armengol (penal); 1-2, m.26, Armengol (penal); 1-3, m.38, Armengol; 2-3, m.44, Marc Navarro (falta directa); 3-3, m.45, Jordi Bartrés.

Àrbitres: Garcia Romero i Veiga Martínez. Blava pel visitant Eric Vargas. 8 faltes pel SHUM i 12 pel Voltregà.

Incidències: Partit corresponent a la quinzena jornada d’OK Lliga. Un miler d’espectadors. Gran ambient a les grades i destacada presència d’afició visitant.