9 de febr. 2013

ELS NOSTRES PROTAGONISTES 2012: MANOLO JUIZ


MANOLO JUIZ
(Directiu del CP Malgrat)

Una de les coses més grates que m’han passat aquest 2012, hoqueísticament parlant,  ha estat conèixer a en Manolo Juiz, tot un personatge incapaç de deixar indiferent a ningú.

Li agrada ser el centre del cotarro, l’animador de la festa, i com si fos el julivert, està a totes les salses. Si estiguéssim a la Amèrica profunda, en Manolo, de ben segur seria el líder d’una secta multitudinària, ja que disposa d’aquell do innat de seduir a tothom qui li envolta amb les seves idees i iniciatives, transmetin-los i encomanant-los la seva passió, en aquest cas, l’hoquei patins. Tenaç, es capaç de remoure cel i terra quan se li fica alguna idea entre les celles, i no para fins que ho aconsegueix. Hipnotitza a tothom amb la seva retòrica i simpatia, i no hi ha qui sigui capaç de donar-li un “no” final com a resposta. Només ell és capaç de fer que un equip femení de patinatge artístic agafi un estic per jugar un partit d’hoquei, que tot un grapat d’homes ja “hechos y derechos” l’acompanyin en el seu propòsit suïcida d’iniciar-se a practicar l’hoquei patins a una edat avançada, que 400 persones es passegin sobre uns patins pel mig de Malgrat lluint una samarreta on ja no hi havia espai per més espònsors, o aconseguir que un grapat d’exjugadors d’OK Lliga defensin els colors del CP Malgrat per la lliga de veterans. I com aquestes, moltes que han vingut i moltes que vindran...

Per fortuna per l’hoquei, en el CP Malgrat, en Manolo s’ha trobat amb un president que el recolza, i una junta directiva que l’acompanya i l’ajuda, i entre tots estan aconseguint que a Malgrat torni a revifar la flama de l’hoquei patins, que darrerament s’estava debilitant de forma preocupant. I sense oblidar la gran tasca que també estan fent amb l’hoquei adaptat, modalitat amb la que van guanyar la medalla d’or en els passats jocs Special Olympics de Vilanova. Estic convençut de que si a la Federació hi hagués un Manolo Juiz, Catalunya ja tindria reconeixement oficial i l’hoquei patins ja seria olímpic. Robant l’eslògan d’una cadena de TV, es podria dir que en Manolo és un d’aquells “Born to be Protagonista A Kops d’Stick”.

Qualsevol esdeveniment del CP Malgrat no seria el mateix sense la presència d'en Manolo Juiz.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tens tota la rao,en Manolo no deixa indiferent a ningu. Gran persona .petons desde molt lluny! (Sandra)