11 de febr. 2013

OK LLIGA 2012-13 (JORN. 17): SHUM 5 - REUS 3

Font: Premsa SHUM

RECITAL DE CARNESTOLTES!

El SHUM Grupo Maestre s'ha imposat al Reus Deportiu en un partit molt complet en atac.

Els homes d'Ivan Sanz han ofert un recital ofensiu i 13 minuts abans d'acabar el partit guanyaven 5 a 0.

Crònica:

En una jornada marcada per la festivitat de Carnestoltes, el SHUM Grupo Maestre ha fet servir la disfressa golejadora que normalment acostuma utilitzar el Reus Deportiu per imposar-se als del Baix Camp en un dels millors partits que ha viscut la parròquia local aquesta temporada.

Els números ofensius del Reus feien preveure un partit amb gols, però el que poca gent s'esperava era que el SHUM Grupo Maestre arribés a una renta de cinc dianes a favor tot just al minut 37 de partit, en un enfrontament que ha dominat en tot moment. Les coses han començat de cara pels maçanetencs quan Albert Soler, al minut set, ha desviat una pilota dins l'àrea que inaugurava el marcador. Aquest gol ha significat el primer del capità aquesta temporada. Ruben Fernández, tres minuts més tard, ha fet el segon de la nit amb un xut des de la frontal de l'àrea. El Reus ha estat desaparegut a la pista a la primera part i, a més, Willy Domínguez s'ha encarregat d'interceptar les accions individuals de Marín i Adroher.

A la represa el SHUM no ha especulat i als dos minuts el golejador de l'equip, Jordi Bartrés, ha rematat una pilota a l'aire per establir un còmode 3-0. Els gols han seguit arribant quan el mateix Bartrés ha fet el quart al minut 33 en culminar una assistència dins l'àrea de Galán. El colofó final al partit l'ha posat Ruben Fernández. Quan el SHUM jugava amb tres homes a pista per la blava de Galán, el maçanetenc ha fet una exhibició tècnica per superar la defensa rival i un desconegut Guillem Trabal. Ha estat el millor gol de la tarda i ha posat de peus el públic del pavelló municipal.

Amb el 5 a 0 al marcador quan encara quedaven 13 minuts per acabar el partit, el Reus ha volgut entrar al partit. Però era massa tard i anteriorment ja havia desaprofitat un penal i una falta directa. Casanovas ha respòs ràpidament al cinquè gol local amb un xut potent des de fora l'àrea. El maçanetenc Adroher (de falta directa) i Marín han estat capaços també, en el tram final, de superar la porteria d'un immens Willy Domínguez per maquillar un resultat que donarà forces al Maçanet de cares al proper partit. Aquest dimarts al Vendrell.

Fitxa.

SHUM Grupo Maestre: Willy Domínguez (p), Albert Soler, Jordi Bartrés, Marc Navarro i Ruben Fernández (cinc inicial); Marc Roca i Jordi Galán.

Reus Deportiu: Guillem Trabal (p), Jordi Adroher, Raúl Marín, Albert Casanovas i Joan Salvat (cinc inicial); Xavi Rubio i Marc Ollé.

Gols (5-3): 1-0, m.7, Albert Soler; 2-0, m.10, Ruben Fernández; 3-0, m.27, Jordi Bartrés; 4-0, m.33, Jordi Bartrés; 5-0, m.37, Ruben Fernández; 5-1, m.37, Albert Casanovas; 5-2, m.47, Jordi Adroher; 5-3, m.48, Raúl Marín.

Àrbitres: Garmendia i Garrote. 18 faltes pel SHUM Grupo Maestre i 16 pel Reus Deportiu. Blaves pels locals Jordi Galán i Albert Soler.

Incidències: Partit corresponent a la 17ª jornada d'OK Lliga. 400 espectadors al pavelló municipal de Maçanet de la Selva.