19 de març 2013

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 15): TORDERA 2 - VILAFRANCA 2

Font: Premsa CP Vilafranca

Una bona actuació de Bargalló salva un valuós punt pel Vilafranca

El Patí Vilafranca ha tret un punt molt important en una pista molt difícil, que s’ha omplert per veure un dels millors partits de la Primera Nacional.

Molt bé ha començat el partit pel Caixa Penedès Patí Vilafranca que en el minut 2 s’ha avançat en el marcador amb un xut des de mitja distancia de Sebas Moreno. Era el 0-1 i amb aquest resultat favorable al Patí, l’equip del Tordera s’ha tret la son de les orelles i en el minut 8 una jugada desgraciada a dins l’àrea vilafranquina l’ha aprofitat el jugador italià Bolcato per fer l’empat a un. Amb aquest resultat, el Patí ha tingut dues grans ocasions, una de Xavi Caldú i l’altra de Sebas Moreno per posar-se per davant en el marcador, però dues grans aturades del porter local Lòpez ho han impedit. A partir d’aquest moment el CP Tordera s’ha fet l’amo d’aquesta primera part, amb moltes ocasions de gol i en el minut 18 l’equip local, s’ha posat per davant en el marcador amb un xut de fora l’àrea de Castañé, que ha entrat per tot l’escaire de la porteria vilafranquina. Amb aquest 2-1 desfavorable a l’equip vilafranquí s’ha arribat al descans.

Una acció disputada del partit
A la represa l’equip vilafranquí ha sortit a per totes, amb moltes ganes, i s’ha vist un altre Patí amb intensitat defensiva i amb molta mobilitat de bola. Les primeres ocasions han estat d’Oriol Borràs que des de fora l’àrea amb xuts de lluny ha fet lluir el porter local Lòpez. Els locals també han tingut les seves ocasions, però davant s’han trobat a un gran Bargalló que aturava tot el que li arribava. En el minut 13 d’aquesta segona part, el CP Tordera arribava a les 10 faltes, i l’encarregat de picar la corresponent falta directa ha estat Caldú, que ha marcat per posar l’empat a dos en el marcador. Amb aquest empat tots dos equips han tingut ocasions de gol, però els dos porters han estat molt encertats. A manca de 2:31 per l’acabament del partit el jugador del CP Tordera Parra ha tingut l’oportunitat de falta directa, però un grandiós Bargalló li ha aturat el seu llançament. En aquests minuts finals el Patí ho intentava buscant el remat a dins l’àrea però amb aquest resultat d’empat a dos ha acabat el partit.

Xavi Caldú va transformar una falta directa en el 2-2 definitiu
En definitiva vist el partit, un molt bon punt, que deixa el Caixa Penedès Patí Vilafranca segon de la taula classificatòria, amb 30 punts ara el líder es el Cerceda amb 32. El proper partit del Patí Vilafranca serà el divendres 5 d’abril a les 9 del vespre contra el FC Barcelona B.

CP Tordera: Lòpez, Bolcato(1), Martos, Parra i Serra –cinc inicial- Castañe(1) i Cuenca.

CP Vilafranca: Bargalló, Esteva, Caldú(1), Vazquez, Moreno(1) –cinc inicial- Exposito, Borras i Muntaner.