9 de març 2013

EL CP MALGRAT SORTEJA UN COTXE


 
LA FINALITAT ÉS FER L’ESCOLA D’HOQUEI GRATUÏTA LA PROPERA TEMPORADA

El Fiat Panda que es sortejará
El passat divendres 8 de març cap a les 20 hores, va tenir lloc a la Antiga Capella de Malgrat de Mar l’acte de presentació del sorteig d’un cotxe, un Fiat Panda, per part del CP Malgrat. La finalitat d’aquesta rifa és la de destinar els beneficis a que la escola d’hoquei del club pugui ser gratuïta la temporada 2013-14 per als nens i nenes de 3 a 6 anys, incloent la matrícula l’assegurança i tot l’equipament esportiu (patins, estic, proteccions, uniforme...), i d’aquesta manera potenciar la pràctica de l’hoquei patins des de la base donant totes les facilitats possibles a les famílies interessades en que els seus fills ho practiquin des d’una edat matinera.

Un moment de l'acte de presentació
L’acte va ser conduit pel vicepresident del CP Malgrat, Manolo Juiz, i va comptar amb la presència del president Jordi de la Fuente i tota la directiva del club, així com els representant-les de quasi totes les entitats col·laboradores i el principals patrocinadors de la iniciativa: Òptica Muralla, discoteca Tropicana, Associació de Comerciants Malgrat Centre, OK Titans, Associació de Botiguers Malgrat Nord, Net Alum i Ajuntament de Malgrat de Mar. En aquest ENLLAÇ es pot trobar una petita galeria amb algunes imatges de l’acte.

El president del CP Malgrat amb els representats dels patrocinadors del sorteig
La sorteig es farà mitjançant la venda de 10.000 paperetes a 2,50 euros, i aquestes es podran trobar en totes les entitats col·laboradores de la vila que tinguin enganxat el cartell del sorteig a l’aparador, així com a les mateixes oficines del CP Malgrat, ubicades al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar. També es poden sol·licitar al club mitjançant l’adreça mail info@cpmalgrat.com o els telèfons 610229709 i 607378307.  Els números de la butlleta guanyadora tindran que coincidir amb les quatre darreres xifres del número premiat en el sorteig de la ONCE del divendres 14 de juny de 2013. en cas de que no aparegués cap guanyador en un temps estipulat, el vehicle serà cedit per part del club a Aspronis, una entitat que dona atenció i servei a més de 300 persones amb discapacitat, i que en el taller ocupacional que disposa en el municipi dona ocupació a més de 170 persones, la gran majoria amb diverses discapacitats.

El CP Malgrat també ha volgut oferir un talonari de 30 butlletes a la pàgina web A KOPS D’STICK, que breument sortejarà entre els seus seguidors.

El cartell que es podrà trobar als molts punts de venda de les butlletes