6 de març 2013

El Vendrell surt al carrer per celebrar la consecució de la Copa

Font: Premsa CE Vendrell



El dilluns 4 de març es va fer la celebració de la consecució de la Copa del Rei d’Hoquei. El Moritz CE Vendrell va arribar al voltant de les vuit del vespre a les instal·lacions del Club d'Esports Vendrell, on va ser rebut per tota la base de la Secció d’Hoquei del CE Vendrell i aficionats que s’hi van apropar. Tot seguit, l’equip va pujar a una carrossa de la colla Karallots per desplaçar-se cap a l'Ajuntament del Vendrell. El recorregut, que també va ser seguit per una furgoneta de Cerveses Moritz, va ser el següent: c/ Colom, ctra. Dr. Robert, c/ Prat de la Riba, la Rambla, c/ Peix i plaça Vella. Els carrers i els balcons de les cases es van omplir de persones que volien veure la Copa i celebra-ho amb l’equip.

L’arribada a la plaça Vella va ser un esclat de llum, color i so. Una carpa de Cerveses Moritz i ambientació musical a càrrec d'Altsound van amenitzar tota la tarda l’espera dels jugadors, els quals van pujar a l'Ajuntament per oferir la Copa i sortir al balcó per saludar els aficionats que es concentraven a la plaça i fer uns parlaments. Un cop finalitzada la recepció al Consistori, l'equip va baixar per poder compartir l'alegria d'haver aconseguit guanyar la Copa del Rei d'Hoquei amb l'afició i per veure un vídeo que havia preparat RTV el Vendrell. També es va comptar amb l'actuació dels Nens del Vendrell. La festa va acabar als Daus.

La Junta de la Secció d’Hoquei del CE Vendrell agraeix la col·laboració de les administracions, entitats, empreses i particulars que van participar en l’organització de la celebració: Ajuntament del Vendrell, Patronat Municipal d’Esports, Policia Municipal, Mossos d’Esquadra, Ràdio i Televisió el Vendrell, Karallots del Vendrell, Orgull Roig i Negre, Nens del Vendrell i grallers, Pirotècnia Estalella, El Cabrot, Creu Roja, Cerveses Moritz i Licors Jané, Instal·lacions Mercader, Altsound, els Daus i la base de la Secció d’Hoquei del CE Vendrell. 

Les fotos d'una jornada històrica: