31 de març 2013

NEIX UNA NOVA WEB: HOCKEYPATINES.COM

Font: Premsa HockeyPatines.com

Des de l'1 de març d’aquest any podem trobar a Internet una nova web dedicada a l’hoquei patins amb una visió més tècnica d’aquest esport:


Un grup d’entrenadors i jugadors ha portat a Internet un nou projecte web dirigit a entrenadors/jugadors i aficionats al món de l’hoquei patins. Donant un visió especialment tècnica del nostre esport hi podrem trobar informació relacionada amb entrenaments, anàlisis de partits, preparació física, gestió d’equips i clubs i tot allò que pugui ajudar a créixer el nostre esport.

La web es divideix en dos grups de continguts, els de lliure accés que pot veure tothom, i els PREMIUM, pels quals es necessari registrar-se a la web per poder-hi accedir. Amb les subscripcions es pretén finançar nous articles, vídeos i/o continguts.

La web també disposa de un servei de Newsletter gratuït on els que accedeixen a la web s’hi poden registrar i rebre de forma periòdica totes les novetats de la web directament al seu e-mail.

Un dels grans objectius del projecte és establir un punt de reunió per a entrenadors/formadors, jugadors/es i inclús pares i mares que desitgin tenir una visió més tècnica d’aquest esport.

Tant és així, que tots els usuaris que desitgin col·laborar amb el projecte enviant els seus articles, entrenaments i/o vídeos, rebran GRATUITAMENT una subscripció anual per veure tots els continguts de la web.

Les col·laboracions es poden enviar a entenador@hockeypatines.com