6 de maig 2013

1ª DIVISIÓ ESTATAL 2012-13 (JORN. 20): MATARÓ 1 - VILAFRANCA 7

Font: Premsa CP Vilafranca

Victòria còmoda del Vilafranca a Mataró

El CP Vilafranca ha golejat aquest dissabte a domicili el Mataró (1-7), cosa que li permet seguir lluitant per l’ascens a l’OK Lliga i despenjar-ne un rival directe. Els homes de Jordi Garcia han estat molt superiors i tanquen amb 6 punts de 6 possibles les dues jornades consecutives jugant fora de casa. Ja només queden dos partits per finalitzar el campionat i el conjunt vilafranquí dóna mostres d’haver superat definitivament el mal moment originat a la Copa del Príncep.

La defensa del Mataró intenta repel·lir una acció d'atac del Vilafranca
A terreny maresmenc, els penedesencs han tornat a fer una bona primera part en que al principi el Mataró ha estat molt ben posicionat en defensa, i tot i que els vilafranquins ho intentaven es trobaven amb el porter mataroní Jordi Esteve. Però a manca de 10 minuts pel descans Caldú ha encetat el marcador posant el  0 a 1. Quatre minuts més tard, Vázquez de penal posava el 0 a 2, i en els últims segons d’aquesta primera part, de nou Xavi Caldú enviava la bola al fons de la portería del Mataró i posava el 0-3 amb què s’arribava al descans.

Caldú anota un gol de falta directa
Al contrari que a Oviedo, en aquesta ocasió no s’ha patit i a la segona part hi ha hagut la sentència. Tres gols més de Caldú, tots ells de falta directa, i un de Sebas Moreno després d’una bona jugada rápida de l’equip vilafranquí han permès culminar una golejada en què Miquel Àngel Sánchez ha anotat el gol de l’honor local. Ara el proper partit serà el diumenge 19 de maig a les 12:30h a la poliesportiva vilafranquina davant el CPP Raspeig d'Alacant.

MATARÓ (1): Esteve, Mangas, Puig, Florenza i Serra -cinc inicial- Sánchez

VILAFRANCA (7): Bargalló, Sito, Vázquez, Caldú i Sebas -cinc inicial- Muntané, Esteva

Gols: 0-1 Caldú 15′; 0-2 Vázquez 19′; 0-3 Caldú 24′; 0-4 Caldú 29′; 0-5 Caldú 34′; 1-5 Sánchez 39′; 1-6 Caldú 47′; 1-7 Sebas 47′