1 de maig 2013

2ª CATALANA, GRUP 2 (JORN. 25): VILAFRANCA 6 - MONJOS 4

Font: Premsa CP Vilafranca

JA SOM DE 1ª CATALANA!

Aquest dissabte a la tarda els homes de Josep Fuster, o el que és el mateix el sènior B del Patí Vilafranca es van convertir en nou equip de 1ª Catalana al derrotar al CP Monjos per 6 a 4, ara amb un punt més, seran campions de la 2ª Catalana. I és que la trajectòria del segon equip del Vilafranca ha estat espectacular, després d’un inici irregular, on es van perdre els 2 primers partits de lliga, van reaccionar i han completat una temporada brillant, en la qual fins al moment han jugat 25 partits dels quals només n’han perdut 4 i n’han guanyat 21 amb un balanç de 163 gols a favor i 80 en contra.

El partit d’ahir va començar molt bé pels vilafranquins, ja que en els 10 primers minuts ja guanyaven per 3 a 0 amb gols d’Oriol Painous i Jaume Oliveres de penal i d’Albert Torra de xut, però els Monjos no es va deixar intimidar i va reaccionar arribant fins a un 3 a 4 a manca de quatre minuts per acabar la primera part. Al minut 22, l’àrbitre de l’encontre va assenyalar una falta directe favorable al Patí, i Jordi Busquets no va errar i va posar l’empat a 4 en el marcador. A la segona part, l’empat va durar molta estona, ja que cap dels dos equips volia perdre el partit, però al final Oliveras i Painous van desfer l’empat i van posar el definitiu 6 a 4 en el marcador per acabar donant la victòria, els 3 punts i l’ascens al filial del Patí Vilafranca. Ara la setmana que ve, més concretament divendres 3 de maig a les 21:30h al pavelló de Vilafranca, es viurà el derbi vilafranquí entre el Patí Vilafranca B i el CP Sant Ramon, on tots els aficionats puguin venir a gaudir del partit i de l’ascens de l’equip, i, on si el Vilafranca aconsegueix puntuar serà nou campió de la categoria a manca de dues jornades per acabar la competició.