16 de maig 2013

EL VENDRELL CELEBRA LA CONSECUCIÓ DE LA CERS

Font: Premsa CE Vendrell


El Vendrell surt de nou al carrer per celebrar la consecució de la Copa CERS

El passat dilluns 13 de maig, dos mesos després de celebrar la Copa del Rei, es va fer la celebració de la consecució de la Copa CERS. 

El Moritz CE Vendrell es va concentrar a les vuit del vespre a les instal·lacions del Club d'Esports Vendrell, on va pujar a la carrossa que el portaria cap a l'Ajuntament fent el recorregut següent: c/ Colom, ctra. Dr. Robert, c/ Prat de la Riba, la Rambla, c/ Peix i plaça Vella. Durant tot el recorregut l'equip va estar acompanyat per nois i noies de la base d'hoquei del CE Vendrell i per membres d'Orgull Roig i Negre, a part dels nombrosos aficionats que van omplir els carrers i una furgoneta de Cerveses Moritz, principal patrocinador de l'equip. 




L’arribada a la plaça Vella va ser, una vegada més, un esclat de llum, color i so amb una carpa de Cerveses Moritz, ambientació musical a càrrec d'Altsound, un pilar de quatre dels Nens del Vendrell i una batucada a càrrec de Sambatek. L'equip va accedir a l'Ajuntament a través d'un passadís d'estics aixecats per jugadors i jugadores de la base d'hoquei del CE Vendrell, va sortir al balcó per oferir la Copa i saludar els aficionats, que es concentraven a la plaça, i es van fer uns parlaments. Un cop finalitzada la recepció al Consistori, l'equip va baixar a la plaça per poder compartir l'alegria d'haver aconseguit guanyar la Copa CERS amb l'afició. La festa va acabar als Daus.


La Junta de la Secció d’Hoquei del CE Vendrell agraeix la col·laboració de les administracions, entitats, empreses i particulars que van participar en l’organització de la celebració: Ajuntament del Vendrell, Patronat Municipal d’Esports, Policia Municipal, Mossos d’Esquadra, Ràdio i Televisió el Vendrell, Karallots del Vendrell, Orgull Roig i Negre, Nens del Vendrell i grallers, Creu Roja, Cerveses Moritz i Licors Jané, Instal·lacions Mercader, Altsound, els Daus, Sambatek i la base de la Secció d’Hoquei del CE Vendrell.