31 de maig 2013

XXI TORNEIG ANDREU SANTACANA DE EL VENDRELL

COMUNICAT DE PREMSA CE VENDRELL

El XXI Torneig Andreu Santacana dóna protagonisme als infants i joves que juguen a hoquei

El proper cap de setmana, 1 i 2 de juny, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, tindrà lloc el XXI Torneig d'hoquei base Andreu Santacana, que enguany coincideix amb la commemoració del Centenari del Club d’Esports Vendrell (1913-2013). Es comptarà amb la participació de les seleccions territorials de la categoria Infantil de Barcelona, Andorra, Lleida i Tarragona. I  els equips convidats en altres categories són el Bell-lloc, el Sant Josep, el Sant Ramon, el Tordera, el Noia, el Vic, el Vilanova, el Monjos, el Calafell i el Vila-seca.

Enguany el Torneig compta amb una Comissió Organitzadora renovada, la qual ha volgut dedicar l’edició d’aquest any a les persones que des del seu inici han fet d’aquest Torneig, en memòria d’Andreu Santacana (president del CE Vendrell del 1986 al 1992), tot un esdeveniment esportiu per al municipi, i que són Josep Lluch, Hermini Caballero, Joan Figueras i Joan Solans. Una de les novetats d’aquest any és que es dedicarà un matí a les categories d’Escola i Iniciació amb uns triangulars amb equips convidats. D’aquesta manera, es vol dedicar una matinal especial al futur de l’hoquei vendrellenc. Des de l’organització s’agraeix la col·laboració d’empreses i comerços i, també, de les institucions per poder tirar endavant un any més aquest Torneig.

Imatge de la presentació oficial del torneig
A la presentació que es va fer el passat dimarts a la tarda a l’Ajuntament del Vendrell, Lluís Ferrer, membre de la Comissió Organitzadora i com a representant de la família Santacana, va llegir un escrit de Teresa Figuerola, vídua d’Andreu Santacana, en què va posar de relleu que “l’Andreu hauria estat molt orgullós pels èxits esportius del primer equip d’aquest temporada, que va ser molt emocionant veure els nois i noies de la base fent un passadís d’estics als campions de les copes del Rei i de la CERS, i que és un orgull aportar un granet de sorra al Torneig perquè aquesta base sigui la protagonista durant un cap de setmana”. El regidor d’Esports, Sergi Teruel, va destacar que “del Torneig no és només important pel seu vessant esportiu, sinó també ho és pels valors que transmet de compromís, esforç, sacrifici i companyonia, els quals defensava l’Andreu Santacana per fer un Vendrell millor”. Per tancar la presentació, l’alcalde, Martí Carnicer, va dir que “hem d’estar contents per l’evolució de l’hoquei vendrellenc, amb bons resultats tant des del primer equip com d’equips de la base, els quals es destaquen al text de presentació del programa d’un Torneig que ja és un clàssic i que té una gran importància en el nostre territori”.

Al web www.hoqueivendrell.com hi trobareu més informació sobre els horaris dels partits.