30 de juny 2013

CARLES RODRÍGUEZ I XAVI LLADÓ NOUS FITXATGES DEL SHUM 2013-14

Font: Premsa SHUM


Carles Rodríguez vestirà la temporada vinent la samarreta arlequinada del SHUM Grupo Maestre. Després dels fitxatges de Xavi Terns i Marcel Luzón, el club fa oficial la tercera incorporació de l’equip que entrenarà la propera temporada Gerard Pujol. Carles Rodríguez, amb 27 anys, arriba al Maçanet procedent del Vilanova, club on ha jugat les darreres dos anys però per culpa dels problemes econòmics viscuts al Garraf “necessita un canvi i l’opció del SHUM era una de les més temptadores tan pel projecte com per la filosofia del club”

Nascut a Sant Hipòlit i format a les categories inferiors del Voltregà, Rodríguez va debutar a l’OK Lliga amb 19 anys. Va jugar a la màxima categoria de l’hoquei estatal amb el seu equip de tota la vida, quan van baixar a Nacional es va quedar per ascendir una altra vegada i després d’una temporada més va anar al Vilanova, d’on marxa després d’haver fet aquest curs 13 gols en un total de 31 partits disputats, 11 com a titular. Ara inicia una nova etapa amb el SHUM, el seu tercer club, perquè “és un club familiar, històric i no es mereix estar a Nacional. Hem de tornar el SHUM on es mereix estar”.

Rodríguez, el germà mitjà dels jugadors d’OK Lliga Dani i Àlex Rodríguez (Voltregà), es caracteritza per ser un davanter amb “bon un contra un i per anar directe a porteria”. El nou fitxatge del SHUM, que va signar el contracte ahir al vespre, va jugar en el darrer partit a casa dels maçanetencs vestint la samarreta del Vilanova i va ser autor de dos gols.

El de Sant Hipòlit no se sentirà sol al vestuari del SHUM. Coneix l’entrenador Gerard Pujol “des que era petit. Hem sigut amics i hi tinc molta relació. En Xavi Terns és de Vic i també el conec i amb el porter Linu havíem jugat junts amb el júnior a Voltregà”. Pel que fa als jugadors de la base que també jugaran amb el primer equip diu que “els he vist jugar però no hi he tingut tracte personal”. En la seva etapa formativa, Rodríguez va ser campió d’Europa júnior i també va participar amb la selecció catalana infantil i juvenil.


Carles Rodríguez en el dia de la seva presentació com a nou jugador del SHUM
Un dia desprès de fer-se públic el fitxatge de Carles Rodríguez com a nou jugador del SHUM Grupo Maestre, s’ha fet oficial la incorporació de Xavi Lladó. El jugador, de 34 anys, es va formar a les categories inferiors del Maçanet i després de 16 temporades en altres equips torna al club on va formar-se. “Vaig començar a Maçanet i durant dos anys vaig estar al primer equip”, explica Lladó, que després va jugar quatre temporades al Tordera, set al Blanes, tres al Lloret, una al GEiEG (amb ascens a OK Lliga) i l’última al Voltregà. Al club de Sant Hipòlit va disputar el passat curs 29 partits (23 com a titular) i va fer cinc gols. “Estic molt il·lusionat pel fet de tornar a casa després de 16 anys. Tinc moltes ganes de començar i que el SHUM recuperi la categoria que es mereix, l’OK Lliga” comenta el jugador nascut a Sils.

Lladó també es mostra molt il·lusionat amb l’equip que entrenarà Gerard Pujol la temporada vinent ja que “hi ha una barreja de veterania i gent de la casa, que són el futur. Aportaré la meva experiència als nois que pugen. Quan tenia 16 anys o 17 anys hi havia els Codina, Munsó, Tarrés i Rubio, ells eren els veterans i em van ajudar molt. Ara és al revés”, afegeix.

Nascut el 1978, Xavi Lladó forma part d’una de les generacions més exitoses del planter maçanetenc. Compartia equip amb Maqueda i Naranjo, però era només un any més petit, per exemple, que Rodri i Poch. El quart fitxatge del SHUM 2013/14 després de Terns, Luzón i Carles Rodríguez, va ser campió d’Europa amb la selecció espanyola juvenil i júnior i amb la sub-23 van guanyar la Taça Llatina. També va ser subcampió de la Copa Amèrica en dues ocasions amb la selecció de Catalunya.

Xavi Lladó tornarà a vestir la samarreta del SHUM la propera temporada