27 de juny 2013

L’UE HOQUEI BARBERÀ FEMENÍ SERÀ EL REPRESENTANT CATALÀ EN UN TORNEIG INTERNACIONAL A SUÏSSA



L’equip femení de l’UE Hoquei Barberà, que juga a la 1ª Catalana, serà el representant català en el torneig internacional Wäudler Cup 2013, que es disputarà aquest cap de setmana 29 i 30 de juny en la població suïssa de  Vordemwald (Argovia), organitzat pel RHC Vordemwald, i que comptarà amb la presència de 10 equips, dividits en 2 grups formats per 5 masculins i 5 femenins.


L'equip femení del UE Hoquei Barberà (Foto: web UEH Barberà)

El torneig es farà en format de lligueta “tots contra tots”, passant a la final els dos primers classificats de cada grup. Les jugadores del Barberà es tindran que enfrontar a les alemanyes del TuS Düsserdolf Nord i ERG Iserlohn, la selecció de Suïssa, i a les amfitriones del RHC Vordemwald, subcampiones de la lliga suïssa i on milita la jugadora argentina Paula Abrego. Els participants masculins seran el TuS Düsserdolf Nord i ERG Iserlohn alemanys, la selecció de Suïssa, el RHC Langenthal i l’amfitrió RHC Vordemwald suissos.

L’expedició del UE Hoquei Barberà que es desplaçarà fins a terres helvètiques estarà formada per l’entrenador Jaume Sahún, i 6 jugadores: Pat Le Hec, Sara Maia, Natalia Ventura, Ana Hervás, Carolina Espinola, Quima Jimeno i Eva.

Cartell del torneig