7 de juny 2013

Tete Hugas dirigirà el SHUM Grupo Maestre

Font: Premsa SHUM

Quim "Tete" Hugas és l'encarregat de substituir Ivan Sanz a la banqueta maçanetenca i dirigirà el primer equip del SHUM Grupo Maestre en les dues darreres jornades que queden per disputar-se. El primer partit vital per aconseguir la permanència a l'OK Lliga és aquest diumenge (12.30) al pavelló de Maçanet de la Selva i contra el Vilanova. La darrera jornada es disputarà el dissabte 15 de juny a Sant Hipòlit de Voltregà.


El nou tècnic del primer equip va començar a dirigir els entrenaments la setmana passada i destaca que el treball realitzat per part dels jugadors «ha anat molt bé. Aquest diumenge és el darrer partit a casa, hem de guanyar i estic segur que els jugadors ho donaran tot». El mateix Hugas és conscient que «la situació és dolenta, ho tenim difícil» però afegeix, amb optimisme, que «encara hi som».


El SHUM Grupo Maestre es troba ara en catorzena posició i per assolir la permanència ha de sumar els sis punts que falten per disputar i esperar els resultats del Blanes (a un punt) i del Calafell (a tres).



Una llarga trajectòria


Tete Hugas, de 40 anys, disposa d'una àmplia experiència com a entrenador. Al llarg de més de 20 temporades, ha entrenat -sobretot en base- en clubs com Tordera, Lloret, Blanes i Girona. En una de les seves etapes a Tordera va ser el segon entrenador quan l'equip estava a Divisió d'Honor i al Girona va entrenar el conjunt de Nacional espanyola. Aquesta temporada va començar la seva segona etapa a Maçanet fent-se càrrec del Primera i del Segona catalana. Ambdós conjunts han assolit els seus objectius i han ascendit de categoria.