12 de jul. 2013

1er TORNEIG INTERNACIONAL D'HOQUEI DE VETERANS CIUTAT DE CALAFELL

Font: Premsa CP Calafell

Calafell acollirà el proper cap de setmana, 13 i 14 de juliol, el primer Torneig internacional d’hoquei de veterans Ciutat de Calafell. Els amfitrions, els veterans del Club Patí Calafell, han volgut fer créixer el tradicional torneig d’hoquei que se celebra des de fa anys amb motiu de la festa major de la Santa Creu. I ho fan de la mà, per primer cop, d’equips de fora de l’Estat espanyol, però també d’altres de fora de Catalunya i alguns dels clàssics catalans, com el FC Barcelona i el degà de l’hoquei català, el Cerdanyola CH.




També per primer cop, el torneig de veterans es disputarà en dues jornades. En la primera, el dia 13, s’enfrontaran els vuit equips participants en una fase de grups, amb dos grups de quatre equips. Seran en total 12 hores ininterrompudes d’hoquei. En la segona jornada, el dia 14, es jugarà la classificació definitiva per aparellaments entre els respectius classificats dels dos grups: el quart amb el quart, el tercer amb el tercer, el segon amb el segon i el primer amb el primer. Els vuit equips participants seran el CHP Cajar Granada, l’Alcanyís Club Patí, el FCBarcelona, el Sant Celoni, el Cerdanyola CH, l’Associaçâo Académica Amadora de Portugal, el Club Patí Cubelles i els Veterans del Club Patí Calafell.


Un dels equips estrella del torneig, justament el que el converteix en internacional, és el portuguès Académica Amadora. És un conjunt, que practica un hoquei sobri i eficaç, amb molt ofici i bon posicionament a la pista. Compten amb una plantilla àmplia i competitiva i volen demostrar el seu niell enfrontant-se a equips espanyols i catalans. Estan cridats a ser un dels centres atenció d’aquest cap de setmana.

Un altre dels grans atractius serà la presència dels veterans del Barça. Els blaugrana vénen amb una alineació amb noms com els de Gaby Cairo, Tino Martínez, Miquel Plaza, Toni Rovira, Josep Enric Torner o els germans Lluís i Xavier Segarra. No menys interessants serà la participació del Cerdanyola CH, amb noms a les seves files com els de Quim Paüls, Joan Carles Aguilera, Albert Bel o Joan Carné...

El Sant Celoni, l’Alcanyís i els granadins debuten en el torneig. I el Club Patí Cubelles és un convidat habitual del campionat calafellenc. 

El torneig està patrocinat per diferents empreses locals i comarcals, el suport de les quals fa possible aquest cap de setmana de bon hoquei de veterans. Són Moycamp Construcciones, Grup Vandellòs, Vilarenc Aqua, Lizarrán, Rea Eixample, Torclum, Restaurante Chino Gran Muralla i Daimat SL.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç al Blog dels Veterans del CP Calafell.