5 de jul. 2013

ES CELEBRA LA VII TROBADA D'HOQUEI DEL VENDRELL

Font: Premsa CE Vendrell

Una cinquantena de jugadors es reuneixen a la VII Trobada d'Hoquei del Club d'Esports Vendrell

El passat dissabte, a la tarda, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, es va celebrar la setena edició de la Trobada d'Hoquei amb tres partits, dos de veterans i un de cracks, i un concurs de faltes directes.

El primer partit de veterans va comptar amb les alineacions següents:
- Amb l'equip blau, Xavier Nicolàs, Nico; Jordi Solans; Josep M. Guasch, Guaso; Pere Roig; David Guasch, Juanjo Santó i Pep Guitarra.
- Amb l'equip rosa, Xavier Cugat, Josep Cid, Bartomeu Baldrís, Nando García, Andreu Santó, Salvador Julivert i Joan Lluís Mudarra.

Foto de grup amb els participants del primer partit de veterans
El segon partit de veterans va comptar amb les alineacions següents:
- Amb l'equip blau, Òscar Baldor, Jaume Jané, Marc Mestres, David Aguilar, Josep Urgell, Albert Jané, Octavi Font, Pau Carnicer i Roger Caballero.
- Amb l'equip rosa, Jordi Haro, Toni Porta, Iván Velasco, Josep Galofré, Isidre Ortiz, Xavi Ferrer, Xavi Urgell, Oriol Nicolàs i Joan Mas.

Els participants del segon partit de veterans
I en el partit de cracks van participar els jugadors següents:
- Amb l'equip blau: Sergi Cañellas, Jordi Ferrer, Santi Julivert, Jordi Lluch, Aleix Cid, Eric Gual, Ester Ferrer i Aitor Fonollosa.
- Amb l'equip rosa, Jordi Haro, Josep M. Guasch (júnior), Lluís Ferrer, Adrià Salvadó, Sergi Ferrer, Joan Esteve, Víctor Catalán, Valentí Usón, Óscar Ruiz, Ibai i Pancha.

Una imatge del partit de cracks
Durant els tres partits, que van ser arbitrats per Ramon Olivé, Jordi Solans i Xavi Ferrer, l'organització de la Trobada va repartir entre el públic unes butlletes per poder votar el millor jugador de cada partit.

I abans del partit de cracks va tenir lloc un concurs de faltes directes, en el qual hi van participar Lluís Ferrer, Jordi Ferrer, Eric Gual, Aleix Cid i Aitor Fonollosa. Els porters van ser Sergi Cañellas i Josep M. Guasch (júnior).

Al finalitzar el partit de cracks es va fer el lliurament dels premis, que va anar a càrrec de l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament del Vendrell, Benet Jané, la presidenta del Club d'Esports Vendrell, Cati Segura, el president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, i el patrocinador Motos Esteve. Per decisió del públic assistent, el premi al millor jugador dels partits de veterans va ser per a Andreu Santó, i el premi al millor jugador del partit de cracks va ser per a Josep M. Guasch (júnior). I el guanyador del concurs de faltes directes va ser Jordi Ferrer.

Josep Mª Guasch va ser l'MVP del partit de cracks
D’altra banda, l’organització de la Trobada va fer un reconeixement especial a Óscar Ruiz, pel seus anys al CE Vendrell i per haver estat campió de la Copa del Rei i de la Copa CERS. Per haver aconseguit aquestes copes, l'entrenador Xavi Ferrer també va rebre un reconeixement. Altres reconeixements van ser per a Adrià Salvadoó, com a campió d'Espanya Júnior, i al Club d'Esports Vendrell pel centenari.

Òscar Ruiz va rebre un reconeixement per la seva trajectòria al CE Vendrell
La gran tarda de l'hoquei vendrellenc va finalitzar amb un sopar de germanor.

L'organització, que va comptar amb el suport del Club d'Esports Vendrell, el restaurant L'Àncora, Motos Esteve, Gómez i Jané Assessors, Nacar Design, Netubi 2004, Furgo-Trayler, Excavacions i Transports Rovira, Cellers Mil·liari, la ceramista Camil·la Pérez, Centre Intelment i Rosta, ha valorat positivament el desenvolupament de la Trobada i ja treballa en la preparació de la vuitena edició.

Foto de grup amb tots els participants a la trobada