14 de set. 2013

ACTUALITAT CP MALGRAT


Font: Premsa CP Malgrat

RECAPTATS 700 EUROS PER A FINS BENÈFICS

Tot I que la pluja va fer acte de presència, més de 300 participants van prendre part de la Caminada Nocturna popular que van organitzar el CP Malgrat i la plataforma Malgrat es Mou el passat dissabte 24 d’agost.

L’acte va donar inici cap a les 21 h des del Parc de Can Campassol de Malgrat de Mar, i va transcórrer sense cap incidència i en mig d’un gran ambient festiu per diferents carrers de la Vila i la població veïna de Sta. Susanna fins arribar a tocar a Pineda de Mar, d’on es va tornar al punt de partida seguint el mateix recorregut, uns 10 km totals aproximadament.

La totalitat de l’import recaptat per les inscripcions, uns 700 euros, va anar destinat a la Fundació Amics Joan Petit – Nens amb Càncer, el president de la qual, l’exjugador d’hoquei Joan Torner, va prendre part també de l’esdeveniment. Gràcies a l’aportació dels patrocinadors i col·laboradors, al final de la caminada va haver-hi xíndria per tothom i cada participant va rebre de record una bossa commemorativa.

Foto de grup d'alguns dels participants i organitzadors de la Caminada

L’ESCOLA D’HOQUEI GRATUÏTA ÉS UNA REALITAT

Durant la temporada passada, el CP Malgrat es va moure i va engegar diverses iniciatives, entre les quals el sorteig d’un cotxe, amb motiu de recaptar fons i col·laboracions per poder fer l’escola d’hoquei patins completament gratuïta de cara a la temporada 2013-14. Tot els seus esforços han portat resultats molt positius i s’ha assolit la fita:

Des de ja mateix, tots els nens i nenes d’entre 3 i 6 anys que vulguin iniciar-se aquesta temporada a la pràctica de l’hoquei patins al CP Malgrat podran inscriure’s de franc, i a més rebran també de forma gratuïta tot el material necessari per fer-ho (patins, guants, estics...).

Els interessats poden adreçar-se als números de telèfon 607 378 307 o 610 229 709, o bé presentar-se al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar els dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30 h.




EN MARXA LA 3ª PATINADA POPULAR DE MALGRAT DE MAR

Un any més, el CP Malgrat organitza la Patinada Popular de Malgrat de Mar, que enguany arriba a la 3ª edició. L’esdeveniment es durà a terme el proper diumenge 6 d’octubre a les 10:30 h des del parc de Can Campassol i passant per diferents carrers de la vila.

Cada participant rebrà una samarreta de regal, a més de participar en el sorteig de diversos regals. A l’arribada, també hi hauran diverses activitats  els més menuts també podran gaudir d’inflables.

Les inscripcions es poden fer al preu d’1 euro fins al 25 de setembre a tots els establiments col·laboradors, distingits amb el cartell enganxat a l’aparador.