10 de set. 2013

Victòria del Vendrell en el primer partit de pretemporada

Font: Premsa CE Vendrell

El passat divendres, el Moritz CE Vendrell va jugar un partit amistós de pretemporada contra l'Igualada HC. El resultat va ser de 6 a 1.

Amb un bon ambient a les grades, amb molts aficionats amb ganes de veure jugar un equip farcit de noves incorporacions i amb la presència de joves valors de la base, l'equip va guanyar amb solvència el seu primer partit de pretemporada. La primera part va finalitzar amb un 3 a 0 al marcador amb gols del juvenil Edgar Juncosa, de Xixi Creus i de Jordi Ferrer. Als deu minuts de la segona, Carlos Cortijo va fer el 4 a 0. I cap al final del partit Àngel Rodríguez i Jordi Ferrer van fer el 5 a 0 i el 6 a 0, respectivament. L'Igualada va fer el gol de l'honor mitjançant una falta directa executada per Sergi Pla. En definitiva, es va veure un bon partit i l'afició va abandonar el pavelló del Club amb bones sensacions.

Ara l'equip ja pensa en el primer partit de la 3a Copa EsportsPenedès.cat, que disputarà el proper dimarts 10 de setembre, a les 21 h, contra el CP Vilafranca, un recent ascendit a l'OK Lliga.