25 d’oct. 2013

COPA CONTINENTAL 2013 (ANADA): VENDRELL 3 - BENFICA 5

Font: Premsa CE vendrell

El  Vendrell haurà de remuntar 2 gols al partit de tornada

Un gran ambient d'hoquei es va viure al pavelló del Club d'Esports Vendrell en el partit d'anada de la Copa Continental entre el Moritz CE Vendrell i el Benfica. Unes grades gairebé plenes, amb els membres d'Orgull Roig i Negre i una zona jove tenyida de color vermell, formada per jugadors i jugadores de la base d'hoquei del CE Vendrell, que no van parar d'animar fins al final. També es va rebre la visita d'un equip de la base del Cubelles, que va fer un partit d'exhibició a la mitja part. Per tant, hi va haver tots els ingredients per viure una nova nit històrica de l'hoquei vendrellenc.

Pel que fa al partit, el joc va ser molt intens durant els cinquanta minuts de joc amb un Moritz CE Vendrell que va plantar cara al vigent campió de la Lliga Europea. A la primera part, Àngel Rodríguez i Carlos Cortijo van neutralitzar els gols de Joao Rodrigues i de Diogo Rafael, respectivament, que avançaven el Benfica en el marcador. A la segona part, Joao Rodrigues va signar el seu hat trick posant en el marcador un 2 a 4 al minut 40. Sergi Miras va retallar distàncies fent el 3 a 4 al minut 44, però tres minuts després, quan el Vendrell semblava que podia empatar, el mateix jugador, amb molta mala sort, en un rebot va introduir la pilota a la porteria defensada per Xevi Puigbí. El 3 a 5 final és un resultat complicat per a la tornada, però res és impossible i el Moritz CE Vendrell ha demostrat que pot jugar de tu a tu contra el campió d'Europa.

Fitxa del partit

Moritz CE Vendrell: Xevi Puigbí, Lluís Ferrer, Sergi Miras, Jordi Ferrer, Xixi Creus –cinc inicial- Àngel Rodríguez, Carlos Cortijo, Eloi Albesa.

SL Benfica: Guillem Trabal, Valter Neves, Carlos López, Joao Rodrigues, Esteban Abalos -cinc inicial- Diogo Rafael, Marc Coy, Miguel Rocha.

Gols: 0-1 Joao Rodrigues (7'), 1-1 Àngel Rodriguez (16'), 1-2 Diogo Rafael (18'), 2-2 Carlos Cortijo (18'), 2-3 Joao Rodrigues (38'), 2-4 Joao Rodrigues (40'), 3-4 Sergi Miras (44’), 3-5 Sergi Miras (pp) (47’).

Àrbitres: F.Ferrari, M.Galoppi (Itàlia).

Targetes blaves: Xixi Creus i Eloi Albesa.

El partit de tornada de la Copa Continental es jugarà el dissabte 2 de novembre, a les 20 h (hora de Portugal) i es podrà veure en directe per Internet a través del web http://www.cerh.eu/user/index.php .