4 de nov. 2013

COPA CONTINENTAL 2013 (TORNADA): BENFICA 5 - VENDRELL 0

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell no aconsegueix la remuntada

El Moritz CE Vendrell no va poder fer res davant d'un potent Benfica que, a casa seva, va resoldre la final ja a la primera part amb un marcador favorable de 2 a 0. El resultat definitiu del partit de la tornada va ser de 5 a 0 i el marcador global de la final va quedar amb un 10 a 3 a favor dels portuguesos. Per tant, el Benfica es va proclamar campió de la Copa Continental.

Si bé el resultat del partit d'anada de 5 a 3 al Vendrell ja fèia complicada la tornada, sempre hi va haver l'esperança d'una possible remuntada. A la primera part, al minut 9 Marc Coy va fer l'1 a 0 i dos minuts després Carlos López va fer el 2 a 0. Amb aquest resultat es va arribar al descans i al Vendrell encara se li va complicar més la remuntada. Tot i això, l'equip de Guillem Cabestany va continuar amb el seu plantejament per mirar d'aprofitar alguna errada del rival, per intentar almenys retallar distàncies en el marcador, però els locals no van perdonar i van fer tres gols més (dos de Joao Rodrigues i un de Carlos López) i el Benfica  es va proclamar amb autoritat campió de la Copa Continental 2013.

Malgrat la derrota, hem d'estar orgullosos d'un equip que continua fent història i deixant ben alt el nom del Vendrell a Europa. I aquesta tasca la continuarà el proper dissabte 9 de novembre, ja que, a partir de les 20 h, al pavelló del Club d'Esports Vendrell, l'hoquei vendrellenc jugarà per pimera vegada a la seva història la Lliga Europea; concretament, jugarà el primer partit del Grup B contra el francès Quevert. Per tant, serà una bona ocasió perquè l'afició ompli el pavelló del Club per viure una vegada més un dia històric per a un Club centenari i per a tot un poble.

Abans, el dimarts 5 de novembre, el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Blanes, on a les 21 h hi jugarà la cinquena jornada de l'OK Lliga, amb l'objectiu de continuar sumant punts per mantenir-se al capdemunt de la classificació.