7 de nov. 2013

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 5): BLANES 4 - VENDRELL 8

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell guanya a la pista del Blanes i se situa segon a la classificació de l'OK Lliga

Alineacions

MURALLA ÒPTICA BLANES: Jaume Llaverola, Ferran Formatjé, Kimi Ridaura, Francesc Bargalló i Manel Garcia –cinc inicial- Kilian Aguilar, David Plaza, Rubén Fernández i Albert Daniel.
MORITZ CE VENDRELL: Xevi Puigbí, Jordi Creus, Sergi Miras, i Jordi Ferrer –cinc inicial- Àngel Rodríguez, Carlos Cortijo, Lluís Ferrer, Aleix Cid i Xús Fernández.

Gols
0-1 Jordi Ferrer (8’); 1-1 Ferran Formatjé (9’); 2-1 Francesc Bargalló (18'), de penal; 2-2 (19') Sergi Miras; 2-3 (20') Lluís Ferrer; 2-4 (41') Sergi Miras; 2-5 (42') Sergi Miras; 2-6 (45') Sergi Miras, de penal; 2-7 (48') Sergi Miras; 3-7 (48') Francesc Bargalló, de penal; 3-8 (49') Xixi Creus, i 4-8 (49') Francesc Bargalló, de falta directa.

Àrbitres: Alberto López i David Coll.

Targetes: blava a Rubén Fernández (19').

El Moritz CE Vendrell va guanyar 4 a 8 a la pista del Blanes i se situa en el segon lloc de la classificació de l'OK Lliga, empatat a punts amb el Reus Deportiu i a tres punts del líder, el Barça.

A la primera part hi va haver una alternança en el marcador que en el descans es va decantar a favor del Vendrell. A la segona part, el Blanes va buscar el gol de l'empat amb insistència, però en els darrers minuts del partit Sergi Miras, que va marcar cinc gols en total, va ampliar l'avantatge en el marcador favorable al Vendrell. I en els dos darres minuts Bargalló i Xixi Creus van acabar de definir el marcador final de 4 a 8. En definitiva, important victòria que manté el Moritz CE Vendrell al capdemunt de la classificació de l'OK Lliga.

Dissabte 9 de novembre el Moritz CE Vendrell jugarà la primera jornada de Lliga Europea de la història de l'hoquei vendrellenc.

Ara l'equip ja pensa en el partit de Lliga Europea del proper dissabte 9 de novembre, a les 20 h, al pavelló del Club, amb la visita de l'HC Quevert (França). Es fa una crida a tota l'afició per venir al pavelló i gaudir d'un dia històric per a l'hoquei vendrellenc, a part d'animar l'equip per aconseguir la victòria. Entrada: 10 euros (gratuïta fins a 16 anys, de 17 a 21 anys i +65 anys: 5 euros). Partit inclòs a la targeta de col-laborador/a, amb la qual es podrà comprar una entrada per a una altra persona per només 5 euros.