21 de gen. 2014

LLIGA EUROPEA 2013-14 (JORN. 4): BENFICA 1 - VENDRELL 3

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell torna a fer història guanyant a la pista del campió de la Copa Continental

El Moritz CE Vendrell va tornar a fer història guanyant 1 a 3 a la pista del Benfica, l'actual campió de la Copa Continental, en jornada de Lliga Europea.

El Benfica va començar el partit amb el següent cinc inicial: Guillem Trabal, Valter Neves, Tuco, João Rodrigues i Carlos López. Per part del Vendrell, el cinc inicial va ser: Xevi Puigbí, Xixi Creus, Lluís Ferrer, Eloi Albesa i Sergi Miras. A la primera part, es va avançar primer el Benfica en el marcador amb un gol de Diogo Rafael, i amb l'1 a 0 es va arribar al descans. A la segona part el Vendrell va aconseguir la remuntada amb dos gols de Sergi Miras, un de penal, i va culminar una victòria històrica amb un gol d'Eloi Albesa de falta directa. Amb aquest resultat el Vendrell se situa en el segon lloc del grup B de la Lliga Europea.

El proper dissabte 25 de gener el Moritz CE Vendrell es desplaçarà a la pista del Liceo per jugar la 15a jornada de l'OK Lliga.

Una imatge corresponent al passat partit de Supercopa d'Europa entre el Benfica i el Vendrell (Foto: web Benfica)