10 de gen. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 12): BLANES 4 - VILAFRANCA 3

Font: Premsa CP Vilafranca /EsportsPenedes.cat

Van sobrar 30 segons...


EsportsPenedès| El CP Vilafranca va tancar ahir la 12a jornada de l’OK Lliga visitant un Blanes en posicions de descens que el va sorprendre a 30 segons pel final en la que és la tercera victòria dels de La Selva aquesta temporada. Els locals van comptar amb la baixa per lumbàlgia de Manel Garcia.

Els dos equips van començar el partit amb fortes defenses buscant oportunitats a la contra. Francesc Bargalló va ser l’home més perillós a la primera part. Després de diferents aturades de Gerard Camps, va arribar l’1-0 de xut creuat de Bargalló des de la frontal. Al 16’ Berna García de xut ras va posar la igualada. El partit va arribar al descans sense cap dominador clar en un partit molt igualat.

Els de Ramon Benito van sortir més endollats a la segona part. Bargalló va tornar a ser el protagonista primer amb un pal i després d’una ocasió de Formatjé va fer el segon de jugada individual al 29’. El CP Vilafranca buscava les seves oportunitats però davant es va trobar una defensa molt ben treballada. Els millors minuts dels vilafranquins van arribar amb dos gols en tres minuts. Venint des de darrera Joan Vàzquez va posar l’empat a 2 superant a Llaverola al 32’ i al 35’ Marc Navarro, en jugada individual, va driblar un jugador i des de dins de l’àrea va fer el 3-2.

L’avantatge dels de Jordi Garcia no els va durar gaire ja que Ferran Formatjé a la contra i tot sol va tornar a empatar al partit dos minuts després. Als darrers minuts el Vilafranca va disposar d’una falta directa acumulativa que Xavi Caldú va veure com Llaverola li aturava. Malgrat això l’equip va seguir buscant el gol amb xuts exteriors de Jordi Esteva i des de dins de l’àrea amb Caldú i Vàzquez.

Quan semblava que el partit estava dat i beneit, un contraatac portat per Kimi Ridaura va acabar amb el servei d’aquest a Rubén Fernández perquè aquest establís el 4-3 definitiu a 30 segons per la conclusió.

Segueix la malastrugança del CP Vilafranca lluny de la Poliesportiva on encara no ha sigut capaç de guanyar cap partit. Dissabte a les 18:00 partit propici per mirar de tornar a guanyar a casa davant del cuer, el CP Vilanova.

BLANES HC (4): Llaverola – Formatgé – Plaza – Rubén Fernández – Francesc Bargalló [5 inicial] Kimi Ridaura

CP VILAFRANCA (3): Gerard Camps – Jodi Esteva – Marc Navarro – Jordi Galán – Bernabé García [5 inicial] Xavi Caldú – Joan Vàzquez – Pablo Aguarón

Gols: 1-0 Francesc Bargalló 10’ / 1-1 Bernabé García 16’ / 2-1 Francesc Bargalló 29’ / 2-2 Joan Vàzquez 32’ / 2-3 Marc Navarro 35’ / 3-3 Ferran Formatjé 37’ / 4-3 Rubén Fernández 50’