29 de gen. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN 15): VILAFRANCA 1 - CALAFELL 2

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí tanca la primera volta amb derrota

El Club Patí Calafell Tot l’Any s’ha emportat els tres punts en joc en el derbi penedesenc de la quinzena jornada de l’OK Lliga 2013-2014. El Partit ha estat molt anivellat, però el Calafell Tot l’Any ha aconseguit marcar el segon gol a la segona part i s’ha endut la victòria cosa que fa que superi al Patí en la classificació. Abans del partit el president de la Federació Espanyola de Patinatge va imposar la insígnia d’or i brillants de la Federació al vilafranquí Ricard Viñals i a Francesc Chiva, en un acte molt emotiu.

Ricard Vinyals i Francesc Chiva van rebre un merescut reconeixement per part de la RFEP
El Vilafranca ha començat avançant-se en el marcador, amb un gol als tres minuts de partit, obra de Xavier Caldú. Amb tot, semblava que el Vilafranca dominava el partit , però el Calafell ha fet un treball molt intens en defensa que li ha permès seguir dins del partit, però li faltava encert, ja que Gerard Camps, aturava totes les contres baixpenedesenques.

Xavi Caldú va ser l'autor de l'únic gol del Vilafranca
Amb l’1-0 s’ha arribat al descans, però en el segon temps el panorama ha canviat. Els verd-i-blancs han anat a buscar el partit de forma més incisiva que en el primer període, i han trobat la recompensa en el minut i mig de la represa, amb un gol de Gerard Vergés.

Amb l’empat, les oportunitats dels dos equips s’han multiplicat, i el partit s’ha anivellat, però només els visitants han pogut culminar-ne una: un gol de Marc Vergés, a nou minuts del final, després d’un seguit de rebots confusos a mig metre de la porteria vilafranquina, ha decantat el partit. El Vilafranca s’ha llançat llavors a per totes, però no ha pogut fer res per intentar escolar la bola a la porteria calafellenca, i amb el resultat de 1 a 2, s’ha arribat al final de l’encontre.

Tot i la derrota, el porter local Gerard Camps va ser un dels jugadors destacats del partit
Va ser un bon derbi, però que va quedar tacat per les maneres d’alguns aficionats calafallencs que van trencar la protecció d’una de les banquestes que tenien al seu davant en la segona part.

Ara el Patí es desplaça la setmana que ve a Lloret, en l’inici de la segona volta, on només li val la victòria després de les tres derrotes consecutives (Blanes, Igualada i Calafell), si no vol mirar de reull la part baixa de la classificació.

No obtenen els objectius

Els altres dos equips sèniors tampoc no han tingut el cap de setmana ideal, doncs el 1ª catalana va caure per 5 a 1 a Reus, en un partit que semblava que dominaven i que al final el marcador, no reflexa el que va ser el partit. I els sub-23 només van poder sumar un punt amb el Calafell, ja que van empatar a 6 .