13 de febr. 2014

LLIGA EUROPEA 2013-14 (JORN. 5): QUEVERT 4 - VENDRELL 3

Font: Premsa CE Vendrell

El Vendrell ha d'esperar la visita del Diessbach per poder classificar-se als quarts de final de la Lliga Europea

Fitxa del partit

HC DINAN QUEVERT (4): Olivier Gelebart (porter), Toni Seró, Sébastien Furstenberger, Jéremy Audelin, Maxi Oliva -cinc inicial-, Corentin Truluer, Sergio Burgoa, Sébastien Landrin, Corentin Lepolodec i Justin Lochu (porter).

MORITZ CE VENDRELL (3): Xevi Puigbí (porter), Sergi Miras, Lluís Ferrer, Xixi Creus, Jordi Ferrer –cinc inicial- Carlos Cortijo, Àngel Rodríguez i Xús Fernández (porter).

Gols Primera part: 0-1 Jordi Ferrer. Segona part: 1-1 Maxi Oliva; 2-1 Toni Seró, de falta directa; 2-2 Xixi Creus; 2-3 Carlos Cortijo; 3-3 Toni Seró, i 4-3 Toni Seró.

Àrbitres: Paulo Rainha i Rui Torres (Portugal).

Faltes: 10/14

Targetes blaves: blava a Maxi Oliva (1a part).

El més destacat de la primera part va ser el gol de Jordi Ferrer i que Xevi Puigbí va aturar un penal tirat per Toni Seró. Cap al final, abans d'arribar al descans, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Maxi Oliva, però Jordi Ferrer no va poder superar a Gelebart en la falta directa. Cal dir que el Vendrell va finalitzar la primera part amb 8 faltes acumulades.

La segona part va ser més animada. Només reemprendre el joc el Vendrell ja va sumar la novena falta. Després del gol de l'empat fet per Maxi Oliva, l'equip dirigit per Guillem Cabestany va fer la desena i Toni Seró va donar la volta al marcador de falta directa. Tot seguit, Xixi Creus i Carlos Cortijo van posar el marcador amb un 2 a 3. Però sense temps per respirar, Toni Seró va tornar a empatar el partit. I després d'uns minuts de tranquil·litat, Toni Seró va fer el seu hat trick particular i va donar la victòria al Dinan Quevert. Quan faltava només un minut per finalitzar el partit, els local van sumar la desena falta i el Vendrell va diposar d'una darrera oportunitat per poder sumar un punt i classificar-se pels quarts de final de la Lliga Europa. Però de nou Jordi Ferrer no va poder superar Gelebart. Amb el marcador final de 4 a 3, el Moritz CE Vendrell haurà d'esperar la visita del RHC Diessbach (Suïssa) per continuar fent història. El partit es jugarà el dissabte 22 de febrer, a les 20 h, al pavelló del Club d'Esports Vendrell.

Ara l'equip ja ha de tornar a pensar en l'OK Lliga per intentar sumar tres punts molt importants davant d'un Voltregà que està fent una gran temporada. El proper dissabte 15 de febrer, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita dels osonencs. Es fa una crida a l'afició perquè ompli el pavelló del Club per animar l'equip i ajudar-lo a mantenir-se a la part alta de la classificació de la millor lliga d'hoquei del món.