4 de febr. 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN. 16): LLORET 2 - VILAFRANCA 0

Font: Esportspenedes.cat/Premsa CP Vilafranca

Sense fortuna...

EsportsPenedès | La segona volta de l’OK Lliga ha començat com va acabar la primera pelCP Vilafranca, amb derrota per 2-0 a la pista del Lloret, un rival directe en la lluita per la permanència.

El partit va començar amb els dos equips ben ordenats defensivament. Els vilafranquins van tenir una bona ocasió de la mà de Jordi Galán i Joan Vázquez quedant sols davant el porter. Raúl Pelicano responia amb xuts llunyans per part del Lloret fins que al minut 14 Jordi Rodríguez va posar l’1-0 de la mateixa manera. Als darrers instants de la primera el Vilafranca va disposar d’una falta directa acumulativa que va llançar al cos de Ferran Serra i en el rebot va tornar a aparèixer el porter del Lloret.

Acció d'atac del Lloret
El Vilafranca va sortir més intens a la segona part per tal de buscar l’empat amb anades i vingudes constants durant els 25 minuts. Destacar un pal de Vàzquez i una bona intervenció de Serra a xut de Xavi Caldú. El Lloret va disposar d’un penal al minut 35’  que Gerard Camps va aturar a Pelicano. Dos després Jordi Carbó va tenir la falta directa acumulativa que va enviar als núvols. Sense temps de reacció Joan Vázquez va disposar d’un penal que també va llançar fora. En un contraatac ben dirigit per Rodri va assistir a Marc Gómez que va establir el definitu 2-0 a cinc minuts pel final. A 15 segons pel final Caldú va desaprofitar la segona directa acumulativa.

Joan Vàzquez en una acció d'atac del Vilafranca
 Vuitena derrota de la temporada dels vilafranquins, immersos en una mal ratxa de tres ensopegades seguides que mantenen a l’equip a prop de les posicions de descens.

Ara la setmana que ve el Patí Reberà la visita del Cerceda, un rival directe, que ha de guanyar si vol tenir una segona volta sense patiments.

Per la seva banda l’equip del sub 23 va empatar a 4 davant d’un Lloret que el va remuntar en els últims minuts del partit fins a empatar el partit.