16 de maig 2014

EL SHUM, TERCER AL CAMPIONAT ESTATAL JÚNIOR

Font: Premsa SHUM

El júnior del SHUM, tercer millor equip de l’Estat

L’equip júnior del SHUM Grupo finalitza el Campionat d’Espanya en tercera posició després de superar a l’Areces (7-3)

El SHUM Grupo Maestre ha demostrat que és de les millors bases de l’Estat i ha finalitzat el Campionat d’Espanya en tercera posició. L’equip júnior ha disputat el matí d’aquest diumenge el partit pel tercer o quart lloc i ha aconseguit superar a l’Areces (7-3).

D’aquesta manera, a Cerceda s’ha igualat la posició aconseguida el 2003 a Alcobendas i s’ha superat la quarta posició de 2012 a Grado i la cinquena de 2005 a Cocentaina.

L’equip de Tete Hugas ha realitzat el campionat amb un bon nivell de joc, però a la semifinal va topar-se amb el Noia Freixenet —ja havien superat al Maçanet a la final del Campionat de Catalunya— i no va poder accedir a la final. A la fase de grups, iniciada el divendres amb l’absència d’un pilar com Roger Presas, va guanyar el primer partit contra el Santa Maria del Pilar madrileny (3-4) i va perdre el segon duel davant l’amfitrió, el Cerceda (0-3). El dissabte, els joves jugadors van superar a l’Aurrera basc (12-2) i també va debutar el porter juvenil Sergi Pla.


Van accedir a la semifinal com a segons de grup i van trobar-se amb el Noia Freixenet. El duel català va acabar a favor dels de la capital del cava, que van classificar-se per a la final després de desencallar un disputat partit en els darrers minuts (7-4). El darrer duel disputat ha sigut aquest matí de diumenge contra l’Areces asturià. En la lluita pel tercer o quart lloc, el Maçanet s’ha imposat gràcies als cinc gols de Gerard Pujol i els dos de David Gelmà.

Aquest és el darrer Campionat d’Espanya de la generació de jugadors com David Gelmà i Gerard Pujol i del porter Marc Grau ‘Guiri’, que al llarg de la seva etapa formativa al SHUM Grupo Maestre han demostrat un alt nivell de competició. Gerard Pujol, amb 9 gols ha estat el màxim golejador del conjunt arlequinat als Campionats. Seguit d’Oriol Sánchez (7), David Gelmà (5), Roger Presas (2) i Arnau Bertran, Joan Gelmà, Pau Ribas i Nil Monsonis (1).

Aquí pots consultar els resultats i les fitxes, les fotografies i el dossier de premsa del Campionat.


El proper cap de setmana, a Astúries, l’Aleví A del SHUM Grupo Maestre també jugarà el Campionat d’Espanya, després d’haver-se proclamat Campió de Catalunya la setmana passada a Sentmenat.