18 de maig 2014

Lucas Sorio serà el nou coordinador de la base del CP Vilafranca

Font: Premsa CP Vilafranca

El Club Patí Vilafranca, ja té nou coordinador de la base per les properes temporades. El vilanoví Lucas Sorio serà l’encarregat de fer créixer encara més la base del Patí. Lucas substitueix a Fidel Noguera, que per motius professionals deixa aquesta tasca després de 4 anys, on el numero d’equips de base del Patí han passat de 6 a 15 equips. El nou coordinador vol seguir fent créixer la base del club de la Capital de l’Alt Penedès, i alhora millorar la qualitat de l’hoquei a Vilafranca. És per això que la junta del Patí ha confiat aquesta tasca en un home que ha estat en diversos equips, i té una enorme experiència reconeguda en el treball de la base. El seu saber l’ha adquirit com a coordinador de la base del CP Vilanova en el moment de crear la Fundació dels del Garraf, on va fer créixer qualitativament i quantitativament els equips del club vilanoví, tant mateix, també va ser coordinador el col·legi Sant Josep de Sant Sadurní. Actualment, també forma part de l’equip tècnic de la Federació Espanyola de Patinatge, essent l’encarregat de promocionar i planificar l’hoquei patins a Israel i gestionar les seleccions nacionals absolutes i sub-17 d’aquest país.

Amb aquest bagatge, en Lucas opinava que “és un repte agafar la coordinació de la base del CP Vilafranca, i que té moltes ganes i il·lusió en aquest nou projecte”. Des de ja fa uns dies, el nou coordinador ja està treballant en la planificació dels diversos equips de club per la temporada que ve, així com en la metodologia a seguir dels entrenaments, i està conversant amb els actuals entrenadors del Club, per saber la situació dels jugadors, alhora que valora molt positivament el nivell i la implicació dels entrenadors que hi ha al Patí. Des del club es vol seguir millorant en la base, ja que es un dels puntals forts del Club, i que en un futur no molt llunyà el primer equip tingui jugadors de la base i de la Vila, on cal recordar que actualment ja forment part de les convocatòries de l’OK Lliga cinc jugadors. A més a més, i en converses amb els dos clubs més importants de la Vila, en la pràctica de l’hoquei, es considera molt important que el Patí Vilafranca i el CP Sant Ramon col·laborin junts per potenciar l’hoquei de la Vila, i així fer de Vilafranca un referent d’aquest esport. Una de les altres novetats de cara la propera temporada, és la creació d’un equip femení 16, on les noies del Patí i dels clubs propers puguin gaudir de l’hoquei en un equip format íntegrament per noies, i alhora potenciar, com ja tenen altres ciutats, l’hoquei femení.

Lucas Sorio, flanquejat pel president del CP Vilafranca, Joaquim Vázquez, i per la responsable de la base de la junta, Cesca Fernández,en el moment de la seva presentació