21 de maig 2014

OK LLIGA 2013-14 (JORN 27): VILAFRANCA 6 - BLANES 0

Font: Premsa CP Vilafranca

Set del Club Patí Vilafranca al Blanes

Gran partit el que es va viure a la poliesportiva vilafranquina amb una victòria contundent del CP Vilafranca Capital del Vi (6-0) davant d’un rival directe el Blanes HCF per mantenir la màxima categoria del hoquei estatal. Tres punts vitals que fan que l’equip vilafranquí tingui la permanència a un pas.

Concentrats, així van sortir a la pista els homes de Garcia i Noguera per la importància del partit. De seguida l’equip vilafranquí va tenir el domini de la bola i les primeres ocasions arribaven en forma de xuts exteriors de Pablo Aguarón i en jugades personals de Marc Navarro. En el minut 6 els arbitres van ensenyar targeta blava a Bargalló, l’encarregat de fer el llançament de la falta, era el mateix Navarro, que de manera magistral marcava 1-0. Els de la Selva ho intentaven amb xuts exteriors de Bargalló i Formatge, però una defensa molt ben situada i un espectacular Camps ho impedien. En el minut 16, un contraatac portat entre Navarro i Esteva el va materialitzar Galán, amb un xut que va entrar per l’escaire del porter argentí del Blanes, Kenan, era el 2-0. Amb aquest resultat favorable als interessos vilafranquins s’arribava al final dels primers 25 minuts de joc.

A la represa, els de la Capital del Vi, van anar per feina i a sentenciar el partit des de bon inici, Joan Vàzquez va fer el 3-0 rematant al segon pal, era el minut 30. Jordi Galan va tornar a tenir la seva oportunitat però el seu xut es va estavellar al pal. En el minut 36, Pablo Aguarón es va treure una canonada des de mitja de la pista per batre de nou a Kenan posant el 4-0. El Blanes ho seguia intentat amb xuts de Bargalló i Manel Garcia i entrades amb velocitat de Formatgé, però un inspirat Gerard Camps ho aturava tot. En el 46’ Marc Navarro de jugada personal feia pujar al marcador el 5-0. Un minut desprès el Blanes arribava a les 10 faltes, l’encarregat de fer el llançament de la falta directa va ser Pablo Aguarón que va enviar la bola al pal. I en el minut 44 Jordi Garcia va fer debutar a l’OK Lliga a Enric Martí i d’ell mateix va ser el 6-0 aprofitant una assistència de Marc Navarro per batre per baix a Kenan. Ja no hi havia temps per més, l’afició que omplia la poliesportiva va xalar d’un gran partit i de la tercera victòria consecutiva del Patí, del debut d’Enric Martí i de la imbatibilitat de Gerard Camps que per tercer partit deixa la seva porteria a 0.

El proper partit serà diumenge vinent a les 12 del migdia a les Casernes de Vilanova. Amb els 3 punts tindrem la permanència assegurada, voldríem fer una crida a tots el socis i aficionats que ens acompanyin a la capital del Garraf per tal de donar escalf i ànims a l’equip amb un partit tant important.

CP VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (6): Gerard Camps – Jordi Esteva – Xavi Caldú – Marc Navarro – Pablo Aguarón [5 inicial]Joan Vàzquez – Jordi Galán – Berna García – Enric Martí

BLANES HCF (0): Daniel Kenan – Manel García – Francesc Bargalló – Ferran Formatgé [5 inicial] David Plaza – Rubén Fernández

Gols: 1-0 Marc Navarro (fd) 5’40” / 2-0 Jordi Galán  1630” / 3-0 Joan Vàzquez 29’51” / 4-0 Pablo Aguarón 36’38” / 5-0 Marc Navarro 46’01” / 6-0 Enric Martí 49’17”