OK LLIGA 2013-14 (JORN 29): VILAFRANCA 5 - IGUALADA 2

Font: Premsa CP Vilafranca

I per acabar la lliga…
el Patí guanya a l’Igualada en un gran partit davant de la seva afició

El Vilafranca Capital del Vi ha golejat al Igualada HC per 5-2 i d’aquesta manera, els homes de Jordi Garcia encadenen la seva cinquena victòria consecutiva, en les que tant sols han encaixat 1 gol i han fet 26 gols, fent una recta final de lliga demolidora.

Passadís dels més menuts del Club, per rebre el Patí

El Vilafranca ha estat l’amo i senyor des dels primers minuts, quan ha disposat d’un penal que Berna Garcia ha errat. Mac Navarro no ha pogut transformar una falta directa després d’una targeta blava a Jaume Molas. Tot i això, els vilafranquins han tret petroli de la superioritat numèrica gràcies a un gol de Xavi Caldú des del vèrtex de l’àrea. Aleshores ha arribat un període de treva fins als últims deu minuts del primer temps, quan Jordi Esteva ha desviat un xut des de pròpia pista de Pablo Aguarón que ha significat el 2-0. Tot seguit, ha arribat l’espectacle de Marc Navarro, autor del tercer i quart gol de la nit. En el 3-0, Navarro ha arrencat des de mitja pista i quan ha arribat a l’àrea s’ha inventat una sotana al defensor per batre a continuació a Elagi Deitg. El 4-0 no ha estat menys espectacular, ja que en una jugada partint des de la banda, Navarro ha driblat amb elegància al defensor i ha superat a Deitg enviant la pilota al segon pal per baix. Quan semblava que no es veurien més gols fins al descans, un error defensiu ha permès a Jaume Molas anotar a plaer el 4-1.

Jugada d’atac del Patí, on Xavi Caldú xuta a porteria
A la segona part, el tècnic Jordi Garcia, va fer debutar a l’OKlliga, al jove jugador del planter, Aleix Córdoba, que va tenir una bona actuació durant el minuts que va estar en pista. Al minut deu, una acció individual de Ton Baliu ha fet reviure vells fantasmes a la Poliesportiva, ja que Oriol Vives ha estat a punt de donar emoció al tram final amb un penal que ha aturat Gerard Camps. El Vilafranca podia haver ampliat el seu aventatge, si hagués transformat una falta directa i un penal, però el porter igualadí les va aturar. Tanmateix, una vermella al segon entrenador de l’Igualada, Ramón Peralta, ha tallat en sec la reacció igualadina i malgrat que Caldú ha errat en primera instància la falta directa, en el refús el davanter sadurninenc ha servit en safata el 5-2 definitiu a Joan Vázquez.

El jove jugador del planter, Aleix Córdoba, que va debutar a l’OKlliga,
guanyant-se la posició a l’area igualadina
Al final del partit, i amb les graderies plenes de gom a gom, el Club Patí i la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, han fet un obsequi a Gerard Camps, en motiu del rècord absolut de la OKlliga, de convertir-se en el porter que més minuts ha estat imbatut amb 180 minuts, després hi va haver la foto de família entre els jugadors del primer equip del Club i els jugadors de la base.

Gerard Camps, va rebre una obsequi pel seu rècord d’imbatibilitat
La propera setmana el Patí es desplaçarà a Calafell per jugar la 30 jornada, partit que tancarà la OKlliga 2013/2014.

VILAFRANCA CAPITAL DEL VI (5): Gerard Camps, Berna Garcia, Jordi Galán, Marc Navarro i Xavi Caldú –cinc inicial- Pablo Aguarón, Jordi Esteva, Joan Vázquez i Aleix Córdoba

MONBUS IGUALADA (2): Elagi Deitg, Ton Baliu, Jaume Molas, Oriol Vives i Sergi Pla –cinc inicial- Jassel Oller i Joan Muntané

Gols: 1-0 Xavi Caldú (8’), 2-0 Jordi Esteva (16’), 3-0 Marc Navarro (21’), 4-0 Marc Navarro (22’), 4-1 Jaume Molas (24’), 4-2 Ton Baliu (34’), 5-2 Joan Vázquez (47’)