24 de set. 2014

AQUEST CAP SETMANA FUENGIROLA ACULL LA III COPA LATINA DE VETERANS


Font: Premsa CP Fuengirola

Els nostres amics del CP Fuengirola, dins del seu afany per promoure l'hoquei patins en terres andaluses, organitzaran aquest cap de setmana la III edició de la COPA LATINA de veterans, que comptarà amb la participació de dos equips catalans, el CP Calafell i el HC Mollet.

NOTA DE PREMSA III COPA LATINA

La COPA LATINA, que es troba ara en la seva tercera edició, va néixer de la voluntat dels exjugadors d'hoquei sobre patins del club SAB, amb una llarga tradició d'hoquei sobre patins de formació a Portugal.

Sobre la base d'aquesta idea, abans de pensar en competir, el desig era oferir partits agradables i de molta qualitat entre amics i coneguts del món de l'hoquei. El que s'ha pretès és la promoció de l'esport de l'hoquei sobre patins.La primera edició es va celebrar el 2012, encara que l'any 2011 es va celebrar a Alenquer (Portugal) un assaig per al que avui és el model d'aquest esdeveniment.

Aquest Torneig es va anomenar des d'un primer moment COPA LATINA (TAÇA LATINA en portuguès), amb la presència de dos equips portuguesos i dos equips espanyols. Hi ha dos equips que han participat en totes les edicions: Alenquer, Benfica i Alcalá.

L'edició 2014 serà la primera vegada celebrada fora d'Alenquer (Portugal), i comptarà amb un nombre rècord de participants (10 equips) procedents de diferents zones de Portugal, Espanya i Itàlia.

És un torneig per a jugadors veterans, a partir de 35 anys. Entre els participants es troben jugadors d'alt nivell internacional i nacional, havent competit en competicions internacionals al més alt nivell i havent jugat a la primera divisió portuguesa i OK Lliga espanyola.

L'oferiment fet al club CP Fuengirola per a l'organització de l'edició de 2.014 va ser acceptat amb gran entusiasme ja que a Andalusia mai s'ha organitzat un esdeveniment d'aquestes característiques.

Tal i com va ser dissenyat des del principi, serà un gran esdeveniment esportiu i la reunió d'amics del món de l'Hoquei.

El torneig es celebrarà els dies 26, 27 i 28 de setembre i es disputaran un total de 25 partits en les instal·lacions de l'Estadi Santa Fe de los Boliches, al pavelló Manuel Dominguez Vidarte.