16 de set. 2014

PRESENTACIÓ DEL CP TORDERA 2014-15

UNA NOVA TEMPORADA IL·LUSIONANT

El passat divendres dia 12 de setembre, el Pavelló Parroquial de Tordera, amb una excel·lent entrada, donava oficialment la benvinguda a la temporada 2014-15 amb la presentació dels equips del CP Tordera.

A les 18:30, una exhibició per part de la quarantena de noies de la secció de patinatge artístic del club va donar pas a la desfilada dels més de 110 jugadors i jugadores que formaran els 17 equips del club que competiran enguany en categories des de escola fins a sènior d'OK Lliga (també hi ha un equip de veterans que no hi va ser present). La màxima especiació es centrava sobre el primer equip, que va ser rebut amb una sonora ovació per part del públic, que la temporada passada va aconseguir la permanència i enguany repetirà competint a la màxima categoria. Tot i les importants baixes de Sergi Parra, Andrea Bolcato i el tècnic Jose Martos; la incorporació de Manel Garcia, el retorn de Berna Garcia i la incorporació a la banqueta d'una de les figures més il·lustres de la entitat, Ramon Benito, han generat força il·lusió entre la afició torderenca, que afronta amb optimisme, però sense eufòries, aquesta nova campanya.

Un cop acabada la presentació dels jugadors, els parlaments del president del club, Pere Vendrell, l'alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i la regidora d'esports de la població Sílvia Català, van donar pas a la tradicional foto de grup i un partit entre el primer equip i el CH Caldes de 1ª Divisió estatal.

CP TORDERA 3 – CH CALDES 3

El Tordera no pot oferir una victòria al seu públic.

La afició torderenca tenia molta curiositat per veure com responia el seu equip sobre la pista per extreure les primeres sensacions de cara a la nova temporada. Malgrat tot, Ramon Benito no se la va voler jugar davant d'una competició que començarà en pocs dies i va donar descans dos dels seus homes més importants, Adrià Martos Sais i Berna Garcia, amb molèsties, i va aprofitar per donar molts minuts a les joves promeses del planter cridades a reforçar l'equip aquesta temporada. Tot i això, les coses es van posar molt de cara pels locals, que es van avançar 2-0 als primers minuts de joc. El Caldes va reaccionar i va aconseguir empatar a 2 abans del descans.

El nivell de joc va baixar una mica a la represa, però no la emoció. Els visitants van capgirar el marcador 2-3 gràcies a un gol de falta directa, i els locals, amb molta empenta però poc encert, veien com els minuts passaven i el gol se'ls hi resistia. Finalment, la constància del Tordera es va veure recompensada en el darrer minut amb un gol de fortuna que va establir el 3-3 definitiu.

ELS EQUIPS DEL CP TORDERA:

Podeu veure més imatges de la presentació i del partit en aquest ENLLAÇ AL NOSTRE FACEBOOK