11 d’oct. 2014

Avui a la tarda, Lloret viurà la Fase Final de la Copa EsportsPenedès.cat 1a

Font: esportspenedes.cat

Arenys de Munt-Shum Maçanet, la final de la #copaep1a

ERNEST GILI (@ernestgica) | Després de sis partits en tres jornades ja tenim els emparellaments per la Fase Final de la 1a Copa EsportsPenedès.cat d'aquest dissabte 11 d'octubre a Lloret de Mar. La jornada arrencarà a dos quarts de sis de la tarda amb el partit entre tercers, a les 19:00 s'enfrontaran els segons per donar pas a dos quarts de nou de la tarda a la gran final.



Arenys de Munt-Shum Maçanet lluitaran pel títol
Els dos equips que han sumat els dos partits de la fase dels respectius grups per victòries es veuran les cares dissabte al Poliesportiu de Lloret a partir de les 20:30 per alçar-se amb el primer títol de la competició. Els dos equips hi arriben amb només 4 gols en contra però el Shum amb 13 dianes a favor davant les 7 dels arenyencs.

Hoquei Lloret-CHP Sant Feliu per la tercera i quarta plaça
Els amfitrions finalment van veure's beneficiats per la darrera victòria de l'Arenys davant del Caldes per mantenir la segona plaça de grup que li permetrà lluitar per estar al podi de la competició enfrontant-se amb el Sant Feliu qui va guanyar en la darrera jornada al Sant Cugat. L'equilibri entre els gols encaixats i rebuts és total per part del Lloret amb 4 i 4, mentre que els santfeliuencs han sigut l'equip més golejat amb 12 gols però n'han fet més que els seus rivals de dissabte a les 19:00, sumant-ne un total de 6.

Recam Laser Caldes - PHC Sant Cugat per la primera victòria 
La jornada de dissabte l'obriran els dos equips que no han sumat cap punt a partir de les 17:30. El Caldes ha sumat 2 gols a favor i 5 en contra, per la seva banda el Sant Cugat, n'ha marcat 5 i n'ha encaixat 8.