28 d’oct. 2014

OK LLIGA 2014-15 (JORN. 6): VIC 2 - VILAFRANCA 2

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí treu un punt de la capital d’Osona

El partit va començar molt igualat, amb ocasions per tots dos equips, però amb un joc molt més de control i estratègic. A mesura que anaven passant els minuts, els jugadors han comença a anar més a la contra, però els dos porters ho anaven aturant tot. Fins que al minut quinze de la primera part, en una jugada rebuscada dins de l’àrea dels penedesencs, Mia Ordeig ha elevat la bola i ha acabat per posar l'1-0 en el marcador. Amb aquest resultat, el Vic ha continuat intensificant el perill damunt la porteria del Patí, però una bona defensa i un encertat Gerard Camps han impedit que l’avantatge s’ampliés, i amb l'1 a 0 s’ha arribat al descans.

Rocasalbas fa l'empat a 1
A la segona part, el Vilafranca ha sortit a buscar l’empat, i al minut 3, una falta directa llançada per Roger Rocasalabas ha posat l’empat en el marcador. Aquest resultat s’ha aguantat tant sols 2 minuts, fins que Mia Ordeig ha aprofitat un rebot dins l’àrea visitant per posar el 2 a 1. Quedava molt de temps i el Vilafranca no s’ha impacientat tot i les clares ocasions de gol que ha tingut, i amb constància ha fet l’empat a 2 a manca de set minuts. El gol ha estat obra de Xavi Caldú, després de desviar amb tota la intencionalitat del món un xut de Jordi Esteva.

Quedava un minut, i els de l’Osona volien buscar el gol de la victòria, però s’han trobat amb un esplèndid Camps que les ho ha impedit, i fins hi tot, Ferran Font han errat un penal a manca de 54 segons, que de nou el porter vilafranquí ha aturat. Amb empat a 2 ha acabat el partit.