10 de nov. 2014

OK LLIGA 2014-15 (JORN 8) MATARÓ 2 - VILAFRANCA 3

Font: Premsa CP Vilafranca

El Patí s’endú els tres punts de Mataró

El Patí es desplaçava a Mataró amb la intenció de tornar amb els tres punts de la capital del Maresme, i així va ser. El partit no va començar gaire bé pels vilafranquins, ja que en el minut 4 el Mataró es va avançar amb un xut des de la frontal de l’àrea d’Aniol Mangas, on el porter vilafranquí estava tapat i la bola es va escolar a la porteria.

El Vilafranca buscava l’empat amb molta intenció, i el va retrobar en el minut 8 mitjançant un penal transformat pel capità Xavi Caldú. Però l’alegria vilafranquina va durar poc, ja que Martí Casas tornava a avançar al Mataró, posant el 2 a 1 en l’electrònic. Quedaven 15 minuts, però ni vilafranquins ni mataronins van poder transformar cap gol més. Això sí, les faltes s’anaven acumulant tot intensificant el ritme del joc, però el resultat no es va moure i es va arribar al descans.

A la represa, en el minut 6, el Mataró va imposar d’una falta directe per la desena acumulativa del Patí, però un segur Gerard Camps va aturar el llançament. Igual oportunitat va tenir el Patí per la mateixa causa, però Xavi Caldú no va està encertat en el llançament de la falta directa. Lluny de fer-se enrere, el Vilafranca es va abocar a l’atac, i a manca de 7 minuts, el jove Enric Martí en un atac va ser objecte de falta a dins l’àrea i els àrbitres van xiular penal. Un penal que el llençaria i transformaria en l’empat a 2 Jordi Galan. Quedaven 8 minuts i amb l’empat a 2 podia passar de tot, però a manca de tres minuts de nou Jordi Galan va avançar el Pati. El Mataró encara va disposar d’una falta directa a manca de dos minuts, però de nou Camps va aturar, i amb aquest resultat es va acabar el partit, i els punts van viatjar cap al Penedès.

La propera setmana, el Patí jugarà a casa davant el CE Vendrell, en el derbi de les capitals del Penedès, amb l’objectiu de continuar sumant per tal d’acostar-se als llocs mitjos de la classificació. És per això que es demana el suport de tots els aficionats vilafranquins el proper dissabte a les 20:30h a la poliesportiva.

CH MATARÓ: Esteva, Casas, Mangas, Florenza i Serra – cinc inicial- Povedano, Parera i Oliana

CP VILAFRANCA: Camps, Galan, Esteva, Navarro i Caldú – cinc inicial – Fernández i Martí