1 de des. 2014

MANOLO BARCELÓ S'ABSENTA TEMPORALMENT DEL CH LLORET


FRANCESC SUCARRATS SERÀ EL SEU SUBSTITUT

Manolo Barceló
Segons hem pogut saber per fonts del mateix club, el tècnic del primer equip del CH Lloret, de 1ª Divisió estatal, Manolo Barceló, s'absentarà durant un temps indefinit de les seves tasques degut a uns motius personals que no han transcendit. Francesc Sucarrats, coordinador esportiu del club, serà el seu substitut fins a la seva reincorporació. Sucarrats ja es va va fer carreg de l'equip en el partit d'aquest passat dissabte en la seva visita a la pista del Burguillos, d'on va sortir derrotat per 4-2, i dirigirà els propers entrenaments fins al retorn de Barceló.

Francesc Sucarrats
Recordem que Manolo Barceló, un tècnic amb molta experiència i contrastat prestigi, va incorporar-se a la disciplina del CH Lloret a mitjans de la temporada 2010-11 en substitució d'Ivan Tibau, amb l'objectiu de salvar l'equip del descens de l'OK Lliga, cosa que no va aconseguir, però va continuar a la banqueta i la temporada següent va assolir l'ascens. La passada temporada es va consumar novament el descens de l'equip a 1ª Divisió, però la directiva va donar plena confiança al tècnic per construir el nou projecte que portés a l'equip a l'OK Lliga. Francesc Sucarrats va entrar com a coordinador del CH Lloret la temporada 2011-12, desprès d'una dilatada carrera a les banquetes tant a nivell nacional com estranger.

Des d'A Kops d'Stick desitgem a Manolo Barceló que pugui solvatar satisfactòriament els seus afers i pugui tornar aviat a les banquetes.