4 de des. 2014

PREBENJAMÍ 2014-15, BCN GRUP 16 (JORN. 10): TORDERA B 0 - TARADELL A 3


EL TARADELL A CONTINUA IMPARABLE

Nova demostració d'autoritat dels prebenjamins A del CP Taradell -líders intractables del Grup 16-, aquest cop a la pista d'un CP Tordera B molt voluntariós, però que no va poder frenar l'allau d'atacs dels osonencs.

En Nathan (Tordera B) intenta aturar un atac del Taradell A portat per en Daniel i en David
Les dues primeres parts del partit van ser clarament pel Taradell. Amb un joc molt directe, els nois de Pau Simon van trobar poca oposició per part d'uns torderencs un any més petits. La bona actuació del porter del Tordera Xavi, que a banda dels gols encaixats es va fer un tip d'aturar boles, no va ser suficient per mantenir amb opcions al seu equip, ja que els torderencs van trobar moltes dificultats en superar el sistema defensiu del Taradell, i les poques vegades que ho aconseguien es trobaven amb un molt segur Gil sota els pals. El Taradell va saber treure bon profit a la seva superioritat física, i cada bola recuperada la convertia en un ràpid contracop, que moltes vegades acabava amb èxit.

En Xavi (Tordera B) protegeix la seva porteria contra un atac d'en Biel (Taradell A)
La tercera part va tenir, en principi, un caire força diferenciat a la resta anterior del partit. Els nois de Joan Castañé van trobar la fórmula per definir una sòlida defensa, i conjuntament a la bona tasca del porter, durant molts minuts el resultat es va mantenir inalterat. Amb la defensa ben assentada al darrera, els torderencs es van envalentir a sortir a l'atac sense complexes, i van disposar de diverses ocasions per marcar que no van tenir el premi esperat. Ja quan el partit enfilava la recta final, el Taradell va aconseguir batre de nou a en Xavi, i un cop amb la llauna oberta, va sentenciar en un tres i no res. Els locals, lluny d'arronsar-se i abaixar els braços, no van fer cas del resultat clarament desfavorable i van continuar amb la seva actitud de lluitadora fins al darrer segon, el que els hi va valdre una merescuda i calorosa ovació per part del públic present. Un public, no cal mencionar, que també va saber reconèixer i premiar la victòria i el bon joc dels joves jugadors taradellencs.

El Tordera B defensant una acció d'atac del Taradell A
Finalment, el Taradell A va guanyar clarament les tres parts del partit, cosa que els ha fet embutxacar tres punts més, que fan que acabin la lliga de grups comptant tots els seus partits amb victòries i entrant a la lliga preferent per la porta gran. El Tordera B ha pagat el fet d'haver-se tingut que enfrontar amb equips formats amb jugadors de segon any, i ha acabat com a fanalet vermell d'aquest Grup 16.

Els jugadors del Taradell A celebren una nova victòria
FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: Lliga Prebenjamí 2014-15, Grup 16 BCN, jornada 10.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Parroquial, Tordera (Maresme). Diumenge 30 de novembre, 12:45 h.

CP TORDERA B (0+0+0): Xavi (p), Jan, Nathan, David, Jordi i Lluc.
Entrenador: Joan Castañé.

CP TARADELL A (1+1+1): Gil (p), Biel, Genís P. Genís S., Daniel i David.
Entrenador: Pau Simon.

ÀRBITRE: Comas

FALTES: CP Tordera B: 4 / CP Taradell A: 1

PÚBLIC: Uns 50 espectadors

ELS PROTAGONISTES:

CP TORDERA B:

#1 Xavi

#2 Jan

#4 Nathan

#5 David

#6 Jordi

#7 Lluc

CP TARADELL A

#1 Gil

#4 Biel

#5 Genis P.

#8 Genís S.

#18 Daniel

#33 David