18 d’abr. 2015

ESCOLES 2014-15 (AMISTÓS). LLORET 2 - BLANES 1


EMOCIONANT MINI-DERBI

El Lloret es va endur el derbi comarcal d'escoletes contra el Blanes, en un partit molt emocionant que no va decidir-se fins als darrers segons. Durant tota la setmana, des de que es va programar aquesta trobada, el derbi es va viure amb molta intensitat per part dels dos bàndols, ja que degut a la mateixa edat dels nens i la proximitat dels dos municipis, molts dels jugadors dels dos equips coincideixen en les seves escoles.

Al final del partit, tots els jugadors es van fer una foto de grup pel record.
El Blanes s'endú la primera part

El partit va començar molt igualat, amb bones ocasions per part dels dos equips i ben resoltes pels respectius porters. El Blanes va aprofitar el desencís de les primeres rotacions a la banqueta local, cap als cinc minuts, per inaugurar el marcador. Al 0-1 li van seguir dos gols més quasi bé consecutius que van posar el marcador en un contundent 0-3 a manca de poc més de tres minuts. Però el Lloret va reaccionar i va poder escurçar el resultat en un 2-3. El darrer minut va ser d'autèntic infart, amb un intens i continuo setge sobre la porteria blanenca, que finalment no va donar fruit gràcies a les providencials intervencions del porter.

Tres gols consecutius del Blanes li van servir per guanyar la primera part
Una demolidora segona part del Lloret

La segona part va tenir un començament molt similar a la primera. Cada equip intentava imposar el seu sistema de joc, ben diferenciat del rival. Mentre el Lloret procurava donar prioritat al joc col·lectiu amb intents de combinació entre els seus jugadors, el Blanes basava principalment el seu sistema en el joc individual dels seus jugadors més competitius. Com ja havia passat abans, amb els canvis va arribar el primer gol blanenc. Durant uns instants, el Blanes va tenir contra les cordes al Lloret, però aquest cop el 0-1 no es va veure ampliat. Un parell de meritòries intervencions del porter local van servir donar vida als lloretencs, que esperonats per un públic completament entregat, van sortir en tromba cap a la porteria rival. L'allau de joc del Lloret va ser demolidor i contundent, acabant la segona part amb un 4-1, que deixava la resolució del partit completament oberta de cara a la tercera i darrera part.

A la segona part el Lloret va estar més encertat en les seves ocasions
Emoció fins al darrer segon

Amb un resultat d'1-1 (una part per cada equip), la tercera part es prometia d'allò més emocionant. Els equips es van intercanviar els porters (cal dir que els dos porters pertanyien al Lloret, que va cedir un al Blanes) i això va crear una mica de confusió entre els jugadors durant els primers minuts. El Blanes va tornar a avançar-se, però el Lloret va trigar poc en fer l'1-1, i pocs minuts desprès va aconseguir capgirar el marcador. El partit estava molt disputat i entretingut, i entrant en el tram final el Blanes va fer l'empat a 2. Els dos equips van donar-ho tot per intentar desfer la total igualtat regnant, i cada jugada posava l'ai al cor de tot el públic present. A pocs segons de la conclusió, el Lloret va fer el 3-2 fent esclatar el deliri entre la parròquia local. La emoció encara es va mantenir fins al darrer segon, amb la darrera possessió del Blanes, que gràcies a la bona defensa dels locals va quedar en orris, quedant-se la victòria a Lloret.

El bon treball d'equip del Lloret li va servir per acabar guanyant el partidet
A l'espera de la tornada a Blanes

Tot i la rivalitat d'un derbi entre Lloret i Blanes, el partidet es va desenvolupar amb total esportivitat, abans, durant i desprès per part dels dos equips. Deixant de banda el resultat i els gols, sens dubte el més important va ser el poder comprovar les evolucions dels menuts amb l'estic i els patins, i com no, gaudir d'elles. Cap dels presents va marxar decebut cap a casa. En les properes dates el Lloret tornarà la visita al Blanes, i tot apunta que el partidet es jugarà el proper 23 de maig, com a preàmbul del partit entre el Blanes i el Lloret de 1ª divisió estatal. De ben segur també es podrà viure un derbi vibrant com aquest.

Blanes i Lloret es tornaran a trobar properament a la pista blanenca.
FITXA TÈCNICA DEL PARTIT

Competició: Escoles 2014-15, amistós.
Lloc / Dia / Hora: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Diumenge 12 d'abril de 2015, 12:00 h.
CH Lloret: 0+1+1
Blanes CH: 1+0+0
Àrbitre: Món i Adrià
Resultats parcials: 2-3 / 4-1 / 3-2.
Públic: Uns 50 espectadors.
Incidències:
-El partit va començar amb 3 minuts de retard sobre l'horari previst.
-El Lloret va cedir un dels seus dos porters al Blanes, que no en tenia. En el tercer temps, els dos equips es van intercanviar els porters.