2 de des. 2015

LLIGA VETERANS A 2015-16 (JORN 16 -AVANÇAT-): MALGRAT 8 - BARÇA 6

BLACK FRIDAY

Com ja ens tenen acostumats en els seus enfrontaments, els veterans del Malgrat i Barça van oferir tot un espectacle d'hoquei ofensiu, en un partit intens i vibrant que va mantenir l'emoció fins al darrer instant. La nit del Black Friday no només serveix per trobar gangues de roba i electrònica, a Malgrat també es podia trobar hoquei del bo, d'aquell que mai passa de moda, a preu de saldo.

Els partits entre el Malgrat i el Barça sempre són sinònim d'espectacle.
FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: Lliga Catalana de Veterans A 2015-16, jornada 16 (avançada).

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Poliespurtiu Municipal, Malgrat de Mar (Maresme). Divendres, 27 de novembre de 2015, 22:15 h.

CP MALGRAT (4+4): Gabi Pérez (p), Joan Roura (1), Dani Tresserres (2), Dani Garcia (2), Dani Vila -equip inicial-, Jordi Esteve, Josep Riera i Christian Cassola (2).

FC BARCELONA LASSA (2+4): Juanra De Moya (p), David Plaza (3), Lluís Segarra (1+1 p.p.), Gaby Cairo (1), David Càceres -equip inicial-, Roger Boira (1) i Tino Martínez (p).

GOLS

PRIMER TEMPS: 1-0 (3') Roura, de penal / 1-1 (4') Segarra / 2-1 (9') Tresserres / 2-2 (13') Plaza / 3-2 (15') Cassola / 4-2 (19') Dani Garcia.
SEGON TEMPS: 5-2 (30') Segarra, en pròpia porta / 5-3 (38') Plaza / 6-3 (41') Dani Garcia / 7-3 (42') Tresserres / 7-4 (43') Cairo, de penal / 7-5 (46') Boira / 7-6 (48') Plaza / 8-6 (49') Cassola.

ÀRBITRE: J.R. Alés

TARGETES: --

FALTES: CP Malgrat: 10 / FC Barcelona: 8

PÚBLIC: Uns 65 espectadors

-El partit correspon a la jornada 16, del 6 de març de 2016, però es va avançar per conveniència dels dos equips.
-El Barça vestia la seva segona equipació, de color carmesí, per semblança de colors amb el Malgrat.
-El partit va començar amb 12 minuts de retard, degut a que es va tenir que esperar l'arribada d'alguns jugadors del Barça.
-Abans del partit es va fer un acte en contra de la violència de gènere.
-Estranyament, el president del Malgrat, present durant tot el partit, no va fer servir en cap moment la megafonia per animar l'ambient.

Abans del partit els dos equips van posar junts al costat d'un gegantí llaç lila, símbol de la lluita contra la violència de gènere.

L'inici d'aquesta temporada de veterans està resultant un tant esbojarrat, amb alguns dels equips forts del campionat ocupant llocs a la part baixa de la classificació, sorpresos per equips formats amb “noves generacions” de jugadors “joves” i amb moltes ganes. Però un any més, Malgrat i Barça continuen demostrant que estan un pas -cada cop més petit- endavant de la resta, lluitant per les primeres posicions i com a ferms candidats al títol. Així dons, l'enfrontament entre ells prometia espectacle, i així ho devia creure el més que respectable nombre d'aficionats que van desafiar al fred i es van acostar al pavelló a veure el partit. En aquest sentit, Malgrat ha tornat a demostrar que viu d'una forma especial l'hoquei de veterans.

A l'atac!!!

A l'hora de redactar una crònica d'un partit entre el Malgrat i el Barça, pràcticament podríem fer un “copiar i enganxar” d'una crònica anterior, ja que aquests enfrontaments es podrien resumir fàcilment en “atac i gol sense descans des del primer minut”. I com no podia ser d'una altra manera, en aquest partit es va seguir amb la tradició d'anar en busca de la porteria contraria sense cap tipus de complexe. D'una d'aquestes primeres jugades, el Malgrat va aconseguir treure un penal a favor, que Joan Roura va aprofitar-lo per fer l'1-0 quan encara no s'havia complert el tercer minut de joc.

Joan Roura va inaugurar el marcador pels locals amb aquest llançament de penal
El Barça va contestar de seguit, i tant sols un minut més tard, Lluís Segarra feia l'empat a 1. Els atacs persistien els dos costats, i els porters van agafar el protagonisme amb les seves bones intervencions, fins que Dani Tresseres aprofitava una centrada de Christian Cassola al segon pal per tornar a avançar als locals. Aquest cop la resposta del Barça va trigar una mica més, quatre minuts, i va ser mitjançant una bona internada de Miguel Plaza que va acabar en el 2-2.

Miguel Plaza va ser l'autor d'un Hat-trick que va resultar estèril pel Barça
El Malgrat aconsegueix posar terra de per mig

Els malgratencs van saber tallar ràpid la reacció barcelonista, i al minut 15 ja tornaven a estar per davant amb un gol de Christian Cassola. Una mica més tard, Dani Garcia feia pujar al marcador el 4-2 que desenganxava definitivament al Malgrat del Barça. En els darrers minuts de la primera part, els blaugranes van intentar constantment retallar diferències, però van topar amb un Gabi Pérez molt encertat sota els pals locals.

Gabi Pérez va estar molt encertat quan el seu equip més patia els atacs del Barça
Durant els primers minuts de la segona part els porters van tornar a ser els protagonistes a la pista, encara que ara Tino Martínez ocupava el lloc de De Moya a la porteria visitant. El marcador no es va tornar a moure fins als cinc minuts de represa, quan un xut exterior de Josep Riera va ser desviat fatalment per l'estic de Lluís Segarra i va acabar amb la bola dins de la seva porteria, posant al Malgrat amb un avantatge de 5-2. Aquest resultat es va mantenir congelat durant molta estona, fins que Miguel Plaza va fer el 5-3, acostant novament al Barça a dos gols de distància.

Acció en atac del Barça portada per Gaby Cairo
A deu minuts pel final, el Barça va desaprofitar una bona ocasió per ajustar el marcador quan el Malgrat va cometre la seva desena falta i David Càceres va fallar la falta directa conseqüent. El Malgrat va veure's alertat per una possible reacció del rival i va reaccionar amb dos gols consecutius de Dani Garcia i Dani Tresserres en poc més d'un minut, que feien pujar el 7-3 al marcador.

Reacció del Barça i emoció final

Tot i anar guanyant per quatre gols a vuit minuts del final, jugant contra el Barça no et pots confiar perquè te la fot. I al Malgrat quasi bé li pasa. Tot just desprès del setè gol local, els blaugranes van posar el hastag #remuntada, van tancar la seva porteria i afinar la punteria, i mans a la feina! El partit no havia acabat encara... Gaby Cairo va transformar un penal molt rigorós en el 7-4. I poc desprès, entre Roger Boira i Miguel Plaza van ajustar el marcador en 7-6 a poc més de dos minuts del final, i desprès de que Gabi Pérez frenés la remuntada amb dues intervencions de molt mèrit.

Amb aquest penal transformat per Gaby Cairo va ser l'inici de l'intent de l'intent de remuntada barcelonista
El partit va entrar en una fase de màxima emoció. Amb el Barça apretant de valent, l'afició local es va buidar animant al seus jugadors, fins que van trobar un moment d'espurna que va servir per que Cassola fes el definitiu 8-6 quan s'entrava en el darrer minut. Tot i que ningú va abaixar encara el braços, ja no va donar temps a res més, i els tres punts es van quedar a Malgrat.

Christian Cassola va fer el gol de la tranquil·litat pel Malgrat a 1 minut pel final
El Malgrat continua invicte

Desprès d'aquest partit, Malgrat i Barça continuen ocupant les primeres posicions a la classificació, encara que ara amb cinc punts de diferència en favor del Malgrat, que es manté com a líder invicte de la competició, amb tots els sets partits guanyats. En la propera jornada, els malgratencs es desplaçaran fins a la pista del Barcino B, el cuer, mentre que el Barça visitarà al Mollet, el sots-campió de la temporada passada, que tot i començar molt malament aquesta temporada, sembla que ja ha tornat a agafar el ritme de competició i encadena ja dues victòries consecutives.

Al final del partit els jugadors van saludar al nombrós públic present
EL PROTAGONISTA:

Gabi Perez (CP Malgrat): Diuen les Sagrades Escriptures que a l'Arcàngel Sant Gabriel se li va confiar la missió més alta que mai se li ha confiat a criatura alguna: Anunciar a Maria la encarnació del Fill de Déu. Dons els del Malgrat tindran que anar a posar una espelma a Sant Gabriel, ja que el seu Sant Gabriel particular va complir a la perfecció la que, terrenalment parlant, també és la missió més complicada que se li pot confiar a cap criatura sobre la terra: posar-se de porter sense defenses jugant contra el Barça (riu-te de James Bond!).

SABIES QUE…?

...Malgrat i Barça van posar-se d'acord en invertir l'ordre del seus enfrontaments (aquesta jornada es tindria que haver jugat el Barça-Malgrat) perquè en cas contrari, comptant els partits aplaçats que va recuperar, el Malgrat tindria que jugar tres partits consecutius fora en menys d'una setmana.
...el jugador del Malgrat Josep Riera continua mantenint la superstició de jugar amb la samarreta de fa dues temporades (amb el permís del patrocinador actual).
...Roger Boira era l'únic jugador del partit que no portava el nom a la samarreta.
...el porter del Barça Juanra De Moya portava a les guardes publicitat de la seva empresa.
...el Malgrat tenia amagat en un magatzem del pavelló, com a reforç, a Alessandro Bertolucci, que al final es va quedar sense jugar (“no tenia prou nivell” van dir).
...el “tercer temps” del partit es va jugar al restaurant Klein84 de Malgrat de Mar, amb la participació de quasi tots els jugadors del dos equips.

A KOPS DE FLASH

Ja ho diuen: Una obra no s'acaba fins tres mesos desprès d'estar acabada.

A aquelles hores de la nit hi havia gana.

Entre dos equips molt competitius és normal que puguin sortir moments de tensió. Per fortuna, desprès tot es queda a la pista.

Bona intervenció de Tino Martínez...

Aquí la panoràmica completa. Les aparences enganyen!

Una "aturada per boxes" a l'estil veterà.

En Josep Riera i en Dani Garcia van jugar tot el partit amb l'etiqueta dels pantalons per fora. Superstició? Juguesca?... ho indagarem!

Les grades mostraven un aspecte espectacular per a un partit de veterans. Malgrat is different!

I a l'hora de recollir, fins i tot el president ajuda.

I aquí, l'Alessandro Bertolucci en el seu amagatall de Malgrat.