27 de gen. 2016

LLIGA INICIACIÓ GIRONA 2015-16 (J. 8): LLORET 0 - PALAFRUGELL A 3

EN TRAJECTÒRIA ASCENDENT

El Palafrugell A, amb un joc molt seriós i endreçat, va tenir que treballar per superar a un Lloret que va plantar cara en tot moment i no va posar les coses fàcils. Els jugadors palafrugellencs van tenir que fer un sobre-esforç per treure endavant un partit que van tenir que afrontar sense canvis, davant d'un rival que ha experimentat una bona progressió des de l'inici de temporada.

Foto de família dels integrants dels dos equips al final del partit
El partit va començar molt bé pel Palafrugell A, que va agafar per sorpresa al Lloret i als dos minuts ja guanyava per 0-2. Tot feia preveure que el partit seria, com el de la primera volta, un festival dels empordanesos, però a partir de llavors, els lloretencs es van treure la son de les orelles, van plantar un bon sistema defensiu i van saber mantenir a ratlla el rival. La reacció del Lloret va venir acompanyada d'algunes accions de perill cap a la porteria visitant, i d'aquestes, una va acabar en gol. Un gol però, que no va ser suficient per obtenir un resultat positiu i la primera part va acabar amb un ajustat 1-2, amb punt cap al Palafrugell A.

El Palafrugell intentant crear perill en una acció sortint des de darrera de la porteria rival
La segona part va tenir un inici semblant a la primera, amb un Palafrugell molt intens que va agafar al Lloret amb la guàrdia baixa i va posar-se 0-3 abans dels cinc minuts. Els locals van tornar a reaccionar tard, i tot i que van saber frenar al rival, van ser incapaços de remuntar el resultat advers, embutxacant-se el Palafrugell A el segon punt. La tercera part va ser la més disputada i incerta del matx. El Palafrugell va acusar el cansament acumulat de tenir que jugar sense refresc, i va basar bàsicament el seu joc en defensar-se dels atacs d'un Lloret que va aconseguir trobar-se per fi còmode a la pista. L'empat a cero es va mantenir inalterat durant molta estona gràcies a les bones intervencions dels dos porters, fins a manca d'un minut i escaig pel final, quan els visitants van tenir l'encert de cara i van fer el 0-1. Aquest gol va caure com un gerro d'aigua freda sobre la parròquia local, que ja veia factible la possibilitat d'obtenir un puntet. El Lloret va quedar tocat, i el Palafrugell, amb un darrer esforç, va sentenciar amb dos gols més en el darrer minut.

La tercera part va estar molt lluitada per part dels dos equips
El Lloret està pagant la seva inexperiència i no ha pogut sumar cap punt encara, així, continuarà una jornada més tancant la classificació de la lligueta. Malgrat tot, els lloretencs estan tancant els partits amb resultats cada cop més ajustats, i tot indica que aviat començaran a comptar en positiu. La propera jornada rebran a casa al SHUM, el quart classificat amb 15 punts i un partit menys, un equip que va ser molt superior en el partit de la primera volta a Maçanet.

Malgrat la derrota, els lloretencs van quedar molt satisfets de la imatge donada
Per part seva, el Palafrugell A, amb aquesta victòria puja fins la segona posició amb 18 punts, a sis del líder Figueres A, i amb dos partits menys. Els palafrugellencs visitaran en proper cap de setmana la pista del Girona, el tercer classificat, dos punts per sota, i a qui ja van guanyar en el partit d'anada a casa.

El Palafrugell A va tornar a demostrar que és un dels millors equips de la lligueta

FITXA DEL PARTIT

COMPETICIÓ: Lliga Iniciació A Girona 2015-16, jornada 8.

LLOC/DIA/HORA: Pavelló Municipal d'Esports, Lloret de Mar (La Selva). Diumenge, 24 de gener de 2016, 11:00 h.

CH LLORET (0+0+0): Martí (P), Pol, Nil, Xavi, Miquel, Marc i Mireia.
Entrenador: Xavi Sulé

CH PALAFRUGELL A (1+1+1): Carles (P), Laia, Biel, Òscar i Roger
Entrenador: Ruben Ruiz

RESULTATS PARCIALS: 1P: 1-2 / 2P: 0-3 / 3P: 0-3

PÚBLIC: Uns 40 espectadors

-Partit ajornat corresponent a la 8ª jornada del 10/01/2016.
-El Palafrugell presentava diverses baixes i va tenir que jugar el partit sense jugadors reserva.
-El partit va començar amb 7 minuts d'endarreriment sobre l'horari previst.