20 de des. 2009

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 13 (II)-

Aquests són els resultats dels partits que quedaven pendents de la jornada 13 de la OK Lliga:

GEIEG SIDORME HOTELS 3 - CEMENTO TEIDE P. TENERIFE 2

Desprès d’uns minuts d’igualtat, el GEiEG va fer-se amb el domini del partit i va arribar a posar-se 3-0, disposant de nombroses oportunitats per incrementar l’avantatge. En els minuts finals va patir més del necessari quan els visitants van retallar el marcador fins al 3-2 final.

El Tenerife, malgrat anar sempre a remolc dels locals, va aconseguir posar-se de nou en el partit gracies a dues accions a pilota aturada en els darrers minuts.

(Demà poso la crònica)

C.E. LLEIDA LLISTA BLAVA 5 - SHUM MAÇANET 2

El Lleida va materialitzar la seva primera victòria a casa de la temporada i, el que es més important: 3 punts que l’apropen a la zona de salvació, en un partit en el que l’igualtat era la tònica dominant, i no es va sentenciar fins als darrers 5 minuts.

El SHUM va aguantar el marcador fins a finals del primer temps, i malgrat anar sempre al darrera es va mantenir tota la estona dins del partit, fins que dos gols seguits rebuts en els darrers minuts, esbaeixen les seves posibilitats i el despenjen una mica més de la classificació, sense saber encara el que es puntuar fora de casa.