18 de febr. 2010

CP VILAFRANCA 1 - CP VIC 3 (OK LLIGA J.19)

Al Vilafranca li sobren els 3 últims minuts

Aquest passat dimarts, el Vilafranca i el Vic jugaven el partit corresponent a la 19 jornada de l’Ok Lliga degut a les competicions europees. El C.P. Vilafranca va sortir a la pista amb una actitud molt millorada respecte al partit de Reus, on fins i tot va empatar el partit, però li van sobrar els 3 últims minuts.

El partit va començar amb una actitud respectuosa entre els dos equips, amb molt de joc al mig de la pista i sense arriscar massa. Les primeres arribades de perill van ser obra del jugador del C.P.Vic, Marc Torra, que va fer lluir al porter vilafranquí Jordi Domènech, però l’equip del Penedès també ho intentava, així l’ocasió més clara la tenia el jugador vilafranquí Sergi Miras que tenir l’oportunitat d’avançar els de casa amb un penal, però el seu xut el va poder aturar el porter osonenc Sergi Fernádez. El primer gol, però, va arribar de part visitant en el minut 17. quan l’ex-jugador vilafranquí Borja López feia un fort xut desde la frontal de l’àrea que feia pujar el 0-1 en el lluminós de la poliesportiva. I encara a manca de 1:58 els col·legiats van ensenyar una targeta blava a Sergi Miras, molt protestada per el públic vilafranquí, que significava que el Vic tenia l’ocasió d’una falta directa, l’encarregat de fer el llançament va ser Marc Torra, però el seu xut el va aturar Jordi Domènech. Amb inferioritat numèrica, el CP Vilafranca va saber aguantar fins a la finalització d’aquesta primera part.

A la represa el CP Vilafranca va sortir a per totes i quan només s’havien jugat 30 segons d’aquesta segona part, el jove jugador vilafranquí Ferran Rosa desviava una bola dins l’àrea i feia l’empat a un. El partit es jugava de tu a tu amb ocasions a les dues porteries, en el minut deu d’aquesta segona part els arbitres van assenyalar penal a l’àrea vilafranquina perquè van considerar que Roger Boira s’havia ajudat de la bota per desplaçar la bola, l’encarregat de picar el penal va ser Titi Roca però el seu llançament el va aturar Domènech. Els minuts anaven passant, i en el minut 10 d’aquesta segona meitat l’equip osonenc arribava a les deu faltes, l’encarregat de fer el llançament de la falta directa va ser Ferran Rosa, però el seu xut fort i col·locat el va aturar amb les guardes Sergi Fernàndez. En el minut 21 va ser el CP Vic qui es va posar per davant en el marcador, amb un gol on un xut de fora l’àrea va ser desviat a l’interior de l’àrea per Titi Roca, posant així el 1 a 2. En la jugada següent el CP Vilafranca podia haver tornat a empatar, si Sebas Moreno hagués engaltat bé una bola que va tenir a boca de gol, i a manca de 49 segons per la finalització del partit Marc Torra d’un fort xut de fora l’àrea va fer el definitiu 1-3.

El pròxim rival del Caixa Penedès Patí Vilafranca serà el líder de l’Oklliga el Coinasa Liceo el partit es jugarà el 6 de març a les 19h al pavelló de Riazor.

CP Vilafranca: Domènech, Boira, Miras, Montserrat i Moreno –cinc inicial- Rosa i Sama.

CP Vic: Fernàndez, Masoliver, Roca, Bancells i Torra – cinc inicial- Borja Lòpez i Carbó.

Gols: 0-1 Borja López (min7), 1-1 Ferran Rosa (min26), 1-2 Titi Roca (min46), 1-3 Marc Torra (min49).

T.Blaves: Miras i Boira (CP Vilafranca)

Faltes: CP Vilafranca 6 //CP Vic 11