18 de febr. 2010

OK LLIGA 2009-10 -JORNADA 19-

SATHER BLANES HCF 5 – CE LLEIDA LLISTA BLAVA 3
El Blanes continua apuntant cap a dalt. Tot i començar perdent, aconsegueix empatar abans del descans, i amb un bon i treballat partit, s’enduu una merescuda victòria en els darrers minuts.
El “Hat-trick” de Seró es insuficient per a que el Lleida puntui, i segueix en posicions de descens.

CE NOIA FREIXENET 3 – GEIEG SIDORME HOTELS 1
El millor encert del Noia li ha servit per endur-se un partit amb diferents alternances, que s’ha decidit en els detalls.
El GEiEG es va mostrar molt combatiu, però la seva falta de punteria, sobretot a pilota aturada li ha acabat passant factura.

CP CERCEDA 4 – CP VILANOVA 4
Un Cerceda molt treballador ha sabut avançar-se i posar contra les cordes al Vilanova, tot i que finalment ha acabat cedint un empat.
El Vilanova es deixa sorprendre pels locals, i te que patir per aconseguir endur-se un empat d’un partit marcat per les situacions esperpèntiques.

CH LLORET 3 – FC BARCELONA-SORLI DISCAU 2
Un Lloret amb un plantejament molt seriós sorprèn al Barça i aconsegueix una victòria històrica, en ser la primera sobre els blaugranes a la seva història.
El 2-0 inicial ha pesat molt sobre el Barça, i tot i lluitar molt per aconseguir anivellar el marcador, es torna de buit de Lloret i torna a cedir el lideratge de la classificació .

PROINOSA IGUALADA HC 4 – TECNOL REUS D 5
L’Igualada fa un gran partit i quan anava 4-2 la malastrugança s’ha apoderat d’ell i acaba perdent els tres punts sota la incredulitat de tots.
Un Reus molt atent sap aprofitar al màxim les seves oportunitats i s’emporta una victòria quasi per sorpresa en els deu minuts finals.

CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA 1 – RONCATO CP VIC 3
El Vilafranca va començar dominant el partit, però mica en mica es va anar desinflant i va acabar sucumbint en els minuts finals.
Un Vic que va anar de menys a més, aconsegueix una victòria quasi in extremis que el col•loca en segon lloc de la taula.

SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 1 – HC COINASA LICEO 6
Nova desfeta d’SHUM, que cada cop veu més a prop als fantasmes del descens, aquest cop en un partit que ja se li va girar de bon principi.
El Liceo no va tenir pietat del cuer i va encarrilar en partit des dels primers compassos sense donar cap tipus d’opció al rival. Torna a recuperar el liderat de la classificació, aquest cop en solitari.

CEMENTO TEIDE P TENERIFE 4 – ENRILE PAS ALCOY 2
El Tenerife va tornar a mostrar-se fort a casa i va aconseguir una treballada victòria que el consolida en els llocs tranquils de la taula. Amb els illencs va debutar per fi Matías Platero.
L’Alcoy iguala el marcador per dos cops, però no pot sorprendre als locals i continua en caiguda lliure cap als llocs perillosos de la classificació.