Aquí teniu els resultats dels diversos equips catalans i de l'OK Lliga en les competicions europees d'aquest cap de setmana:

LLIGA EUROPEA (JORNADA 4)

GRUP A
RONCATO CLUB PATÍ VIC 2 – ASD ETRURIA FOLLONICA (ITA) 1
Tot i mostrar un joc lleugerament apàtic, i no mostrar la contundència necessària per resoldre amb tranquil•litat el partit davant d’un Follonica amb poca ambició, el Vic va aconseguir la seva quarta victòria en quatre partits a la lliga europea. D’aquesta forma, continua líder intractable del seu grup i ja te un peu i mig a la final a sis.

AGD MATARÓ HC 5 – SAINT OMER (FRA) 3
Amb un 3-0 a la mitja part, el Mataró va encarrilar la una victòria que li havia de servir per situar-se com a segon de grup, en decrement del seu rival, el Saint Omer. Malgrat tot, no va poder salvar el “gol-average” particular i no es pot permetre cap punxada si vol mantenir la seva posició.

GRUP B
TECNOL REUS DEPORTIU 4 – CE NOIA FREIXENET 4
El duel català de la jornada es va saldar amb un empat que, degut a la victòria del Candelaria, obligarà als dos equips a lluitar fins el darrer partit per obtenir una plaça per la F6. El Noia va fer encendre les alarmes del Palau d’Esports de Reus al avançar-se per 0-2, però la insistència local va donar els seus fruits, i el Reus va aconseguir igualar per tres cops el resultat i, fins i tot, va tenir la oportunitat de capgirar-lo a falta de pocs segons pel final, però va desaprofitar una falta directa.

GRUP C
FC BARCELONA-SORLI DISCAU 10 – HC QUEVERT (FRA) 1
Després d’una primera part molt conservadora, el Barça s’ha deixat al vestidor les concessions al rival i, en una segona part que ha sigut un monòleg blaugrana, ha passat per sobre d’un innocent Quevert, que no ha inquietat en cap moment al rival. L’empat del Lloret posa al Barça amb un peu i mig a la F6.

M INFOPLUS BASSANO 54 (ITA) 6 – CH LLORET 6
El Lloret va aconseguir un valiosíssim empat per mantenir fermes les seves aspiracions de mantenir el segon lloc del grup. Després d’anar perdent per 5-1 al descans, els lloretencs van fer un fantàstic segon temps i van deixar amb un pam de nas als més de 1.500 seguidors italians que donaven suport al Bassano.

COPA DE LA CERS (1/8 TORNADA)

SATHER BLANES HCF 7 - THUNERSTERN RH (SUI) 2
Sense trepitjar l’accelerador a fons, i amb la eliminatòria ben encarrilada des del partit d’anada, el Blanes no va tenir cap mena de dificultat en desfer-se del modest Thunerstern suïs, i ara es trobarà amb el Coutras en els quarts de final. Global eliminatòria: 14-6 pel Blanes.

ENRILE PAS ALCOY (ESP) 4 - US COUTRAS (FRA) 6
Els francesos el Coutras van donar la campanada de la jornada eliminant a domicili a l’Alcoy, a qui ja van fer patir més del compte en el partit d’anada. Global eliminatòria: 7-6 pel Coutras.

PROINOSA IGUALADA HC 2 - AMATORI LODI (ITA) 1
L’Igualada a remuntat un 0-1 en contra en un partit èpic i emocionant fins al darrer minut, i ara se les veurà amb el Giovinazzo italià en els quarts de final. Global eliminatòria: 3-2 per l’Igualada.

HC BRAGA (POR) 4 - COINASA LICEO HC (ESP) 7
El Liceo, que ja tenia la eliminatòria quasi resolta, no va voler complicacions i va tornar a golejar al Braga, certificant el seu pas a quarts, on s’enfrontarà amb els portuguesos de l’Oliveirense. Global eliminatòria: 14-6 pel Liceo.

LA VENDÉENNE (FRA) 2 - CP VILANOVA 3
Amb la eliminatòria pràcticament sentenciada desprès de la golejada del partit d’anada, el Vilanova es va avançar i va fer el mínim esforç exigible en el partit a la pista francesa de La Vendeenne, on no va veure perillar en cap moment els seus interessos. Els Igualadins es trobaran amb un dur Benfica en els quarts de final. Global eliminatòria: 11-3 per l’Igualada.