18 de març 2010

CAMPANYA SOLIDÀRIA

DONEM-LI UN KOP D’STICK AL CÀNCER INFANTIL!!


Des de A KOPS D’STICK hem engegat una campanya solidària en benefici de la Fundació AMICS JOAN PETIT-NENS AMB CÀNCER, dirigida a la noble causa de combatre el càncer infantil. Per això, regalarem un pòster del FC Barcelona-Sorli Discau signat per varis jugadors, a tothom que faci una aportació a la Fundació.

Per aconseguir-ho només teniu que fer un ingrés directament a qualsevol dels comptes de la Fundació, indicant “A kops d’stick” conjuntament amb les vostres dades. Tot seguit, ens envieu un missatge a akopsdstick@gmail.com amb la referència “CAMPANYA JOAN PETIT”, indicant el vostre nom, adreça completa i telèfon i/o e-mail de contacte, i tant punt ens confirmin el ingrés us enviarem el pòster a contra reemborsament de només les despeses d’embalatge i enviament (uns 6,00 €). També ens podeu indicar el vostre jugador preferit, i en cas de disponibilitat, us enviarem el pòster amb la seva signatura.

Podeu trobar els números de compte corrent i la forma de fer el ingrés, al web de la Fundació, on també trobareu interessant informació sobre la seva tasca:


Afanyeu-vos, ja que les existències són limitades!

Per a més informació us podeu dirigir a A KOPS D’STICK o a la Fundació AMICS JOAN PETIT-NENS AMB CÀNCER.














Amb la col•laboració de:





Agraïments:

OKCAT.cat - Supermercat Sorli Discau Blanes - Penya Sang Culé