22 de març 2010

OK LLIGA 2009-10 - JORNADA 22-

CP VILANOVA 3 – GEIEG SIDORME HOTELS 7
Un espès Vilanova, molt negat en el atac, només s’ha mantingut viu durant el primer temps (0-1), i ha acabat sucumbint davant del millor encert del rival en un segon temps on les jugades a bola aturada han acabat sent claus.
El GEiEG ha aconseguit tres punts que li refermen encara més a la permanència, gràcies a un gran segon temps, on han anul•lat completament la capacitat de reacció del Vilanova, i han acabat ovacionats pel públic local.

FC BARCELONA-SORLI DISCAU 8 – CE LLEIDA LLISTA BLAVA 3
Un cop ha afinat la punteria, el Barça no ha tingut que despentinar-se gaire per desfer-se folgadament d’un rival que no ha mostrat cap oposició.
El Lleida va sorprendre als locals amb un matiner 0-1, però un parcial de 7-0 a 12 minuts del final ha deixat el partit dat i beneit pels blaugranes, deixant als lleidatans només la opció de maquillar el resultat.

TECNOL REUS D – CE NOIA FREIXENET
31 de març, 21.30 h.

RONCATO CP VIC 6 – CP CERCEDA 0
El primer gol ha trigat en arribar, però a partir de llavors, el Vic ha passat per sobre del Cerceda com una aplanadora, i s’ha endut una còmoda victòria.
El Cerceda ha aguantat 20 minuts els embats locals. Un 3-0 només començar el segon temps l’ha deixat definitivament tocat i enfonsat.

HC COINASA LICEO 6 – CH LLORET 2
El Liceo només va necessitar tretze minuts per resoldre el partit, infringint als selvatans un parcial de 5-0, que ja va resultar insalvable.
Fluix partit del Lloret, que ja ben aviat va quedar sense opcions. El més destacat es que el jove Crespo continua evolucionant molt positivament i va ser l’autor dels dos gols del seu equip.

ENRILE PAS ALCOY 2 – PROINOSA IGUALADA HC 6
L’Alcoy continua en devallada, i aquesta derrota contra un rival directe, i la mala imatge mostrada, el deixa en una situació molt compromessa de cara al darrer tram de la temporada.
L’Igualada ha obtingut una esperançadora victòria després de realitzar un gran partit, que ja tenia encarrilat amb un 0-4 al descans.

CEMENTO TEIDE P TENERIFE 2 – CAIXA PENEDÈS CP VILAFRANCA 2
El Tenerife no va mostrar la seva millor versió a casa i es va veure sorprès amb un 2-0 en contra. Una falta directa en el darrer minut va servir als illencs per aconseguir lligar un empat.
Un Vilafranca molt necessitat de victòries va anar pel davant durant tot el partit. Quan ho tenia tot a favor per lligar els tres punts, no va saber sentenciar i va acabar cedint un empat, que no li serveix per gaire.

SHUM MAÇANET GRUPO MAESTRE 2 – SATHER BLANES HCF 1
El gran empat de la jornada passada va reforçar la moral del SHUM, que ha respòs amb una treballada victòria en el derbi selvatà, que manté vives les seves esperances de salvació.
El Blanes va pagar la seva falta d’ambició a l’hora de resoldre un partit que se li va posar de cara amb un 0-1 a favor. Es va deixar empatar abans del descans, i es va mostrar desencertat durant el segon temps, el que va fer que el SHUM finalment capgirés el marcador i s’endugués els tres punts.