31 de març 2010

ELS JUGADORS DEL BARÇA I SORLI DISCAU RECOLZEN LA NOSTRA CAMPANYA SOLIDÀRIA

La campanya solidària DONEM-LI UN KOP D’STICK AL CÀNCER INFANTIL, promoguda per aquesta web, va estar present durant l’acte procional de la campanya “FES EL TRIPLET”, dels supermercats Sorli Discau i les marques patrocinadores del F.C. Barcelona.

Concretament en el centre Sorli Discau de Blanes, on tant l’equip humà del supermercat, com Jordi Adroher, Mia Ordeig, Lluís Teixidó i Sergi Panadero –els jugadors del Barça que es van acostar fins al supermercat a signar autògrafs- van acollir de bon grat la iniciativa solidària, i van col•laborar entusiasmats en la noble causa de combatre el càncer infantil.

Durant els 45 minuts que va durar l’acte promocional, diverses persones es van acostar al centre a aconsseguir una fotogràfia i un autògraf dels jugadors blaugranes, i moltes d’elles van fer el seu donatiu a la iniciativa solidària, que en breu farem arribar a la Fundació Amics Joan Petit-Nens amb càncer.


Des de A KOPS D’STICK, i la fundació AMICS JOAN PETIT volem fer arribar el nostre agraïment a totes aquelles persones que han volgut col•laborar a donar un kop d’stick al càncer infantil.

Aquí teniu l’enllaç on podeu trobar tota la informació de la campanya solidària: