9 de març 2010

LICEO 9 - VILAFRANCA 4 (OK LLIGA J.20)

Bona imatge del C.P. Vilafranca davant el líder de l’OK Lliga

El passat dissabte, el C.P. Vilafranca es va desplaçar al Corunya per jugar el partit de la 20ª jornada de la Ok lliga, davant hi tenia el tot poderós Liceo de la Corunya que es presentava com a líder al partit.

El partit va començar amb el Vilafranca molt ben posat damunt la pista de Riazor, i va ser el que va tenir la primera ocasió clara de gol quan Sergi Miras va enviar una bola al pal de la porteria defensada per Jaume Llaverola. Els penedesencs ho intentaven i Roger Riba va tornar a fer lluir el porter liceista, però quan més ho estava intentant el Vilafranca, va arribar el primer gol dels gallecs, mitjançant el portuguès Barreiros en el minut 5, però el gol va ser molt discutit pels vilafranquins, ja que Pablo Álvarez es va endur la bola amb el peu i els àrbitres no van voler veure-ho. El Vilafranca aguantava bé, les escomeses liceistes, però en el minut 13 de nou els gallecs van tornar a marcar mitjançant Pablo Álvarez en un bon contraatac. Però el Vilafranca va retallar la diferència en el marcador 2 minuts després i Roger Boira feia el 1-2. Aquest gol posava al Vilafranca en el partit, però l’alegria catalana va durar poc, ja que un minut després un embolic dins l’àrea vilafranquina el va aprofitar Pablo Álvarez per fer el 3 a 1. Tot i l’avantatge de 2 gols del Liceo, el Vilafranca no es va arronsar i de nou el capità vilafranquí Boira, va fer el 3-2, quan faltaven 5 minuts per arribar el descans. Els àrbitres es van tornar a convertir en protagonistes un minut després de que els vilafranquins marquessin, quan Roger Boira va treure la bola clarament a Jordi Bargalló, però els àrbitres no ho van interpretar així i van xiular penal, que el mateix Bargalló va marcar el 4 a 2, i a més van ensenyar targeta blava a Roger Boira per protestar. El Liceo encara va ampliar distàncies i va fer el 5 a 2 a manca de 3 minuts per acabar la primera meitat gràcies a Josep Lamas, però el vilafranquí Sergi Miras va retallar les diferències en l’electrònic a manca de 25 segons per acabar la primera meitat gràcies a un penal transformat.

La segona part va començar, amb un Liceo que anava a buscar més gols, però que el Vilafranca va saber aturar de començament, però que després la qualitat dels homes gallecs va marcar les diferències, i així en el minut 5, el portuguès Barreiros va fer el 6 a 3 d’un xut llunyà, i tres minuts després Sebas Moreno feia el 4t gol vilafranquí. Amb el 6 a 3 es va jugar força estona fins que a manca de 7 minuts Marc Gual va fer el 7-3. A partir d’aquest moment el Vilafranca, tot i donar una bona imatge no podia fer res davant els gallecs, a més els àrbitres van donar un gol fantasma favorable als gallecs obra de Josep Lamas, a més Jordi Domènech va ser expulsat per protestar, fent que Adrià Aceituno, debutés a la OKlliga. Amb la inferioritat numèrica els gallecs encara van fer el 9 gol de la nit obra de Chus Gende, i amb el resultat de 9 a 4 va acabar el partit.

A partir d’aquest moment els vilafranquins no tenen excusa, hi hauran de guanyar partit rere partit com si fos una final si volen mantenir-se a la millor lliga del món, i primer de tot passa per guanyar a l’Alcoi, aquest proper dissabte a les 19:45h, al pavelló de Vilafranca, on des del club s’anima a tothom que vagi a donar suport a l’equip.

Raimon Mascaró.

LICEO: Llaverola, Grasas, Álvarez (2), Bargalló (1), Barreiros (2) -cinc inicial- Gual (1), Lamas (2), Gende (1) i Payero

CP VILAFRANCA: Domènech, Boira (2), Riba, Moreno (1) i Miras (1) -cinc inicial – Montserrat, Sama, Rodríguez i Aceituno.

FALTES: Liceo 10 // Vilafranca 9

TARGETES BLAVES: Boira i Domènech (CP Vilafranca)